• Gratis verzending

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

   Over ons

Rob - Eigenaar en directeur
Chromeburner is voortgekomen uit een uit de hand gelopen hobby van Rob. Van je hobby je werk maken is lang niet altijd onmogelijk, dat blijkt wel: inmiddels is hij het opperhoofd van de grootste online motorkledingspecialist van Nederland. Rob houdt het overzicht over alle processen maar laat zijn medewerkers veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Nicky - E-commerce & Sales Manager
Een CD verzameling groter dan het magazijn van de Free Record Shop, het organiseren van Rockabilly festivals en soms zelfs nog tijd vinden voor een ritje op zijn Suzuki GSR 750; Nicky is er maar druk mee. Tijdens werktijd geeft hij leiding aan het E-commerce & Sales team met altijd de hoogste mate van klanttevredenheid in het achterhoofd.  

Jan - Sales Manager
Jan is onze gezellige plattelandsjongen uit het Land van Heusden. Tenminste, dat denken we.. want hij is moeilijk verstaanbaar. In plaats van een loopbaan als boer, heeft hij gekozen voor Commerciële Economie en dat is een goede keuze geweest. Als Sales Manager heeft hij een groot aandeel in de groei die Chromeburner doormaakt!

John - Productspecialist
John heeft bij Jan op school gezeten en blijkbaar konden ze elkaar maar niet loslaten, want John is Jan achterna gekomen en ook bij Chromeburner komen werken. Bij John vragen we ons altijd af wat hij te eten krijgt. Afgaand op zijn formaat denken we dat hij enkel proteïnepoeders en puur ijzer eet. John is onze productspecialist. Soms wat bijdehand, maar hij weet stiekem best veel.

Leroy - Design & Marketing
Rock, Metal, Dungeons en Dragons. Dat is Leroy in een notendop. Hij is de creatieveling in ons midden en tegelijkertijd de grootste lolbroek. Hij maakt vanuit het niets coole marketingcontent en helpt daarnaast op de klantenservice en met het bijhouden van de website. Leroy is altijd goedgemutst en beantwoordt elke vraag even voortreffelijk en klantvriendelijk.

Nadja - Administratie
Nadja is één van onze Russische dames. Sorry Nadja.. Wit-Rusland dan. Nadja is extreem nauwkeurig; of het nu gaat om het aanbrengen van make-up, het samenstellen van een outfit of het verzorgen van de administratie. Daarnaast maken we graag misbruik van het feit dat Nadja Russisch spreekt om zo onze Russische klanten te woord kunnen staan.

Sergen - Design
Sergen is onze Turkse designgoeroe. Hij is gespecialiseerd in online videogames en het maken van coole videoanimaties. Hij is ook verrekte handig met Photoshop om flyers, Facebook advertenties en allerlei andere statische designs te maken. Sergen is die jongen die alles begrijpt van onbegrijpelijke software en daar maken we dan ook graag misbruik van!

Daria - Contactpersoon Rusland
Daria komt uit Omsk, Siberië. Ze spreekt zowat elke taal behalve Nederlands (Als je dit leest Daria, je moet echt nog eens een opfriscursus volgen!). Ze is fashionmodel geweest in China maar op de een of andere manier is ze in Nederland beland en onze contactpersoon voor Rusland geworden. Daarnaast zorgt zij voor de vertalingen op de Russische website en managet ze VKontakte en Yandex.

Koen - Webshopmoderator
Koen draagt zorg voor onze eBay advertenties en helpt met het up to date houden van de website. Hij is al 5 jaar onderdeel van het Chromeburner team en kent het bedrijf als zijn eigen broekzak. Als hobby rent hij graag als een gek door de stad waarbij hij over hekken en bankjes springt. Hij noemt het freerunnen, maar z’n moeder vindt het simpelweg gevaarlijk.. ach ja!

Kevin - E-commerce & Sales / Product Management
Kevin is de laatste toevoeging aan het full-time team van Chromeburner. Hij zorgt voor onze klanten bij de klantenservice en houdt de nieuwe producten in de gaten. In zijn vrije tijd speelt hij graag voor motorjournalist, rijdt hij met een Kawasaki ZX-6R op het circuit en sleutelt hij –niet zo- graag aan zijn Aprilia Tuono. Maar een Tuono is niet onbetrouwbaar.. dat noemen ze karakter, toch Kevin?

Bram - Magazijn
Bram is de helft van ons full-time team in het magazijn. Hij loopt graag te dollen en neemt je in de maling als je ook maar even niet oplet. Daarentegen is hij wel de snelste orderpicker die je ooit hebt gezien. Hij is ook behoorlijk snel op de kartbaan.. ondanks het feit dat wij hem blijven pushen om meer te eten en aan te komen.

Maikel - Magazijn
Maikel is Bram’s maatje in het magazijn. In de basis een goeie vent, jammer dat we zijn vreselijke muzieksmaak aan banden hebben moeten leggen: één uur per dag aan Nederlandse volksmuziek is meer dan voldoende! In de weekenden drinkt hij graag bier en speelt hij af en toe een potje voetbal. Omdat ze in Sprang-Capelle geen fatsoenlijke clubs hebben, is hij supporter van Feyenoord Rotterdam.

Bart - IT
Voorheen was Bart onze IT stagiair maar tegenwoordig werkt hij parttime bij ons. Hij is een programmeur pur sang en kan alles maken wat je maar kunt verzinnen. Tijdens de lunchpauze gooit hij graag een dartpijltje en dat gaat hem helemaal niet slecht af. Wij voorspellen dat hij volgend jaar op het podium staat en Michael van Gerwen naar huis gooit.

Sanne - Winkel- en magazijnmedewerkster
Sanne zit op de middelbare school en werkt parttime bij ons. Ze lijkt heel lief en stil, maar tijdens een bedrijfsuitje airsoften kwam de echte Sanne naar boven: ze hakte iedereen volledig in de pan.. misschien dat ze stiekem aan het oefenen is voor een functie in het leger. Net zoals de rest van het magazijnteam speelt ze in het weekend graag een potje voetbal.

Tiffany - Winkel- en magazijnmedewerkster
Tiffany is onze vaste zaterdaghulp. Op de zaterdagen zorgt zij ervoor dat alle bestellingen worden ingepakt en klaargezet zodat ze op maandag verstuurd kunnen worden. Ze zit momenteel in haar laatste jaar op het VWO en gaat in september naar de universiteit in Maastricht. Gelukkig blijft ze ons ook dan in de weekenden wel uit de brand helpen!

Nick - Showroommedewerker
Nick is onze kersverse showroommedewerker. Hij verzamelt voor de lol universitaire diploma’s en bij ons is hij de bedrijfsleider in de winkel. Nick voorziet onze klanten van advies en zorgt dat ze met de juiste keuze aan motorkleding de winkel verlaten. Nick rijdt momenteel een Yamaha MT-03 maar is van plan om binnenkort zijn A rijbewijs te halen en iets snellers aan te schaffen.