• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 15:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

Over ons

Ontstaan uit een hobby, groot geworden door passie, doorzettingsvermogen en innovativiteit. Van het in- en verkopen van AGV limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Sterker nog, inmiddels zitten we in de top 5 grootste spelers van Europa en we zijn nog lang niet uitgegroeid. Bij ChromeBurner lopen we net een tandje harder. Voor elkaar én voor onze wereldwijde klanten. We maken motorkleding, -helmen en accessoires beschikbaar voor motorrijders van Alaska tot Zambia, voor Aprilia-liefhebbers tot Zongshen-enthousiastelingen. Als tweewielers en je eigen veiligheid je lief zijn dan ben je bij ons aan het juiste adres, online én offline. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten. Daar staan we voor. En daar gaan we vol gas mee door!


Rob - Eigenaar en directeur
Chromeburner is voortgekomen uit een uit de hand gelopen hobby van Rob. Van je hobby je werk maken is lang niet altijd onmogelijk, dat blijkt wel: inmiddels is hij het opperhoofd van de grootste online motorkledingspecialist van Nederland. Rob houdt het overzicht over alle processen maar laat zijn medewerkers veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Nicky - E-commerce & Sales Manager
Een CD verzameling groter dan het magazijn van de Free Record Shop, het organiseren van Rockabilly festivals en soms zelfs nog tijd vinden voor een ritje op zijn Suzuki GSR 750; Nicky is er maar druk mee. Tijdens werktijd geeft hij leiding aan het E-commerce & Sales team met altijd de hoogste mate van klanttevredenheid in het achterhoofd.  

Jan - Sales Manager
Jan is onze gezellige plattelandsjongen uit het Land van Heusden. Tenminste, dat denken we.. want hij is moeilijk verstaanbaar. In plaats van een loopbaan als boer, heeft hij gekozen voor Commerciële Economie en dat is een goede keuze geweest. Als Sales Manager heeft hij een groot aandeel in de groei die Chromeburner doormaakt!

John - Productspecialist
John heeft bij Jan op school gezeten en blijkbaar konden ze elkaar maar niet loslaten, want John is Jan achterna gekomen en ook bij Chromeburner komen werken. Bij John vragen we ons altijd af wat hij te eten krijgt. Afgaand op zijn formaat denken we dat hij enkel proteïnepoeders en puur ijzer eet. John is onze productspecialist. Soms wat bijdehand, maar hij weet stiekem best veel.

Leroy - Design & Marketing
Rock, Metal, Dungeons en Dragons. Dat is Leroy in een notendop. Hij is de creatieveling in ons midden en tegelijkertijd de grootste lolbroek. Hij maakt vanuit het niets coole marketingcontent en helpt daarnaast op de klantenservice en met het bijhouden van de website. Leroy is altijd goedgemutst en beantwoordt elke vraag even voortreffelijk en klantvriendelijk.

Nadja - Administratie
Nadja is één van onze Russische dames. Sorry Nadja.. Wit-Rusland dan. Nadja is extreem nauwkeurig; of het nu gaat om het aanbrengen van make-up, het samenstellen van een outfit of het verzorgen van de administratie. Daarnaast maken we graag misbruik van het feit dat Nadja Russisch spreekt om zo onze Russische klanten te woord kunnen staan.

Sergen - Design
Sergen is onze Turkse designgoeroe. Hij is gespecialiseerd in online videogames en het maken van coole videoanimaties. Hij is ook verrekte handig met Photoshop om flyers, Facebook advertenties en allerlei andere statische designs te maken. Sergen is die jongen die alles begrijpt van onbegrijpelijke software en daar maken we dan ook graag misbruik van!

Daria - Klantenservice / Contactpersoon Rusland
Daria komt uit Omsk, Siberië. Ze is fashionmodel geweest in China maar op de een of andere manier is ze in Nederland beland en onze contactpersoon voor Rusland geworden. Klantvragen naar info@chromeburner.com worden doorgaans door haar beantwoord en daarnaast zorgt zij voor de vertalingen op de Russische website en managet ze VKontakte en Yandex.

Koen - Webshopmoderator / Klantenservice
Koen helpt met het up-to-date houden van de website en is multi-inzetbaar op de klantenservice. Hij is al 5 jaar onderdeel van het Chromeburner team en kent het bedrijf als zijn eigen broekzak. Als hobby rent hij graag als een gek door de stad waarbij hij over hekken en bankjes springt. Hij noemt het freerunnen, maar z’n moeder vindt het simpelweg gevaarlijk.. ach ja!

Kevin - Klantenservice Coördinator / E-commerce & Sales / Product Management
Kevin geeft sturing aan het klantenservice team, is een duizendpoot op gebied van sales en houdt een vinger aan de pols voor wat betreft nieuwe producten en het online zetten daarvan. De productbeschrijvingen komen doorgans ook van zijn hand. In zijn vrije tijd speelt hij graag voor motorjournalist, rijdt hij met een Kawasaki ZX-6R op het circuit en sleutelt hij –niet zo- graag aan zijn Aprilia Tuono. Maar een Tuono is niet onbetrouwbaar.. dat noemen ze karakter, toch Kevin?

Gabrielle – Business developer Frankrijk / Klantenservice
Gabrielle komt oorspronkelijk uit Engeland maar is opgegroeid in Frankrijk. Hierdoor spreekt ze vloeiend Engels en Frans en haar Nederlands wordt ook met de dag beter. Gaby houdt van reizen, feestjes met harde muziek en haar haar in rare kleuren verven. Bij ons op kantoor houdt ze zich bezig met het veroveren van de Franstalige markt en springt ze regelmatig bij op de klantenservice.

Elke - Administratie en HR
Elke is al zo ongeveer vanaf het prille begin lid van het ChromeBurner team. Als hoofd administratie en daarnaast onze "afdeling" HR, komt het goed uit dat ze heel nauwkeurig en precies werkt. Ze zorgt dat onze facturatie en bankzaken in goede banen worden geleid. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor het uitbetalen van het personeel, dus het is wel zaak haar te vriend te houden natuurlijk!

Sjoerd – Winkelassistent en Marketing
Sjoerd is onze creatieveling op het gebied van marketing. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en pijlsnel in het verzinnen van toffe marketingcampagnes en –content. In de winkel assisteert hij Marscha bij het reilen, zeilen en verkopen. Benzine stroomt door zijn aderen en dit uit zich in elke maand een nieuwe auto of motor; hij vindt werkelijk alles op wielen mooi.

Bram - Magazijn
Bram is de helft van ons full-time team in het magazijn. Hij loopt graag te dollen en neemt je in de maling als je ook maar even niet oplet. Daarentegen is hij wel de snelste orderpicker die je ooit hebt gezien. Hij is ook behoorlijk snel op de kartbaan.. ondanks het feit dat wij hem blijven pushen om meer te eten en aan te komen.

Maikel - Magazijn
Maikel is Bram’s maatje in het magazijn. In de basis een goeie vent, jammer dat we zijn vreselijke muzieksmaak aan banden hebben moeten leggen: één uur per dag aan Nederlandse volksmuziek is meer dan voldoende! In de weekenden drinkt hij graag bier en speelt hij af en toe een potje voetbal. Omdat ze in Sprang-Capelle geen fatsoenlijke clubs hebben, is hij supporter van Feyenoord Rotterdam.

Sanne - Winkel- en magazijnmedewerkster
Sanne zit op de middelbare school en werkt parttime bij ons. Ze lijkt heel lief en stil, maar tijdens een bedrijfsuitje airsoften kwam de echte Sanne naar boven: ze hakte iedereen volledig in de pan.. misschien dat ze stiekem aan het oefenen is voor een functie in het leger. Net zoals de rest van het magazijnteam speelt ze in het weekend graag een potje voetbal.

Tiffany - Administratie
Tiffany werkt part-time aan onze administratie. Creatief boekhouden zit er bij Tiffany niet in, want elk foutje wordt genadeloos opgespoord en rechtgezet. Normaal gesproken zit ze in Maastricht bij de universiteit maar op zaterdagen en wanneer mogelijk doordeweeks komt ze ons uit de brand helpen en zorgt ze dat iedereen zijn salaris krijgt. Ook wel zo prettig natuurlijk!

Daan - Magazijn
Daan is een neef van Bram en samen zijn zij het dynamische duo van ons team. Ze komen zelfs uit hetzelfde dorpje en net als Bram, vindt Daan het leuk om te voetballen, biertjes te drinken en de lolbroek uit te hangen. Zijn lengte (volgens de legendes is hij bijna 2,50 m lang) komt goed uit want met zijn zevenmijlslaarzen legt hij in no-time grote afstanden af in ons magazijn. Wel zo handig als je ver moet lopen tijdens het order picken!

Ernst - Magazijn
Ernst is onze stille kracht in het magazijn. Toen hij net bij ons kwam werken was hij nog zo netjes en beschaafd, maar als je veel uren met de rest van ons team doorbrengt raak je vanzelf een beetje verpest... op een goede manier natuurlijk! In zijn vrije tijd speelt Ernst graag een spelletje op de Playstation.

Lennart - Magazijn / Webshop moderator
Toegewijd fitboy, fanatieke festivalganger en ultieme mooiboy op z'n metallic mosterdgele 50cc Vespa snorscooter. Het ding is niet snel, maar het ziet er wel goed uit! Lennart helpt ons buiten schooltijden in het magazijn en achter de schermen van de website. Hij is multi-inzetbaar en klaagt nooit dus daar maken we graag gebruik van!

Robin - Magazijn
Als onderdeel van zijn opleiding werkt Robin bij ons in het magazijn om orders te picken en nieuwe leveringen te verwerken. Hij luistert graag naar hiphop en rap en weet daarin een breed genre te waarderen. Ook Robin is gek van voetbal dus bij Team Warehouse zit hij helemaal goed. Soms lijkt het wel alsof hij fan is van het verkeerde team, want aan de andere kant van het pand horen we de discussies over voetbal somshoog oplaaien!

Onür - Magazijn
Onür werkt parttime in ons magazijn. Een behoorlijk stevige gast die in zijn vrije tijd graag een robbertje vecht in de boksring. Ons advies: zorg dat je hem te vriend houdt want zijn directe rechtse is niet te ontwijken! Gelukkig is hij tijdens werktijden rustig en goed gezind dus we hoeven niet op onze tenen te lopen.

Lara - Magazijn
Buiten schooltijden doordeweeks en elke zaterdag versterkt Lara ons magazijnteam. Grappig genoeg heeft Lara dezelfde vreemde hobby als Koen: freerunnen. We hebben er nu dus 2 in ons team, maar we snappen het nog steeds niet helemaal. Ach, haar behendigheid en fitheid komen natuurlijk wel van pas tijdens het rondrennen in het magazijn om orders te picken!

Hedy - Stagiaire Design
Hedy is een kersverse aanwinst in ons team. Ze is halverwege haar opleiding aan Avans Communicatie & Multimedia Design en doet haar stage bij ons. Ze is een geniaal illustrator en tekenaar en laat haar -soms wat bizzare- fantasie en creativiteit daarbij de vrije loop. In haar vrije tijd doet ze graag aan Latin dansen; of het nou salsa, bachata of merengue is, zolang de beat goed is, is Hedy happy!

Tom - Stagiar Online Marketing
Tom is tegelijkertijd met Hedy bij ons aan zijn stage begonnen. Tom is een echte "techy" en is constant bezig met het upgraden en bouwen van computers, om daar vervolgens een goede RPG game op te verslinden. Daarnaast heeft hij zo ongeveer alle films wel gezien en speelt hij graag de blues op zijn gitaar. Bij ons kijkt hij voor zijn stage naar mogelijke verbeteringen aan onze online marketing.