1 product

per pagina
Bagster Modulo Track Zwart Rugtas Sale
€2990 €7999

1 product

per pagina

Bagster motorfiets accessoires

Bagster is een Frans merk dat in de jaren zeventig werd opgericht door een Parijse motorrijder die op zoek was naar een perfecte manier om zijn bagage aan zijn motor te bevestigen. Dit merk is gericht op het bieden van opbergoplossingen voor motorrijders. Het merk staat ook bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen, comfort en maatwerk.

Onze selectie van Bagster accessoires

Hier bij ChromeBurner hebben we een gevarieerde selectie van Bagster accessoires. We bieden een paar verschillende tanktas bases en tanktassen om er op te zetten. Daarnaast bieden we ook een paar verschillende Bagster rugzakken aan. Deze rugzakken zijn gemaakt met comfort in het achterhoofd. Met versterkte schouderbanden en borstriemen blijft de rugzak comfortabel op zijn plaats. Sommige modellen zijn waterdicht of worden geleverd met een regenhoes, zodat u al uw spullen in elke weersomstandigheid mee kunt nemen.

Bagster motoraccessoires kopen bij ChromeBurner

Als je waar ook ter wereld woont en Bagster-accessoires voor de beste prijs wilt kopen, ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Wanneer je bij ons bestelt, profiteer je van al onze zoete diensten. Wij bieden een laagste prijs garantie. Je zult dus nooit teveel betalen voor je nieuwe Bagster-accessoires. Bovendien verzenden we wereldwijd, en we verzenden het snel!

Hebt u nog vragen over onze Bagster-accessoires?

Als u nog vragen hebt over onze producten of specifiek over deze Bagster-accessoires, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen. Ons team zit vol met motorliefhebbers die je graag verder helpen. Neem contact met ons op via klantenservice@chromeburner.com of bel ons op 073 200 80 20