9 producten

per pagina
Furygan Patch Evo Grey Bag Sale
€3022 €5495
Furygan Patch Evo Black Bag Sale
€3022 €5495
Furygan Thunder Evo Black-Whit Backpack
€5190 €6495
Furygan Avanti Black Backpack
€9590 €11995
Furygan D30 Borst Protector
€3295
Furygan Mobility Black Titanium
€7190 €8995
Furygan 7970 Set D3O set (Elbow/Knee + Shoulder)
€3590 €4495
Furygan Fury D3O Racing Back Protector Orange
€10872 €13590
Furygan Thunder Evo Zwart-Groen Rugzak
€5190 €6495

9 producten

per pagina

Wat je moet weten over Furygan

Furygan is tientallen jaren geleden begonnen als handschoenen producent. Het merk heeft ook verschillende producten geleverd aan het Franse leger zoals handschoenen, maar door de passie van de oprichter voor motorrijden is het merk zich gaan richten op het ontwikkelen en produceren van producten voor motorrijders. Deze diepgewortelde passie maakt het merk zwaar toegewijd aan de motorkleding industrie en maakt ze gepassioneerd over het innoveren en vinden van oplossingen voor motorrijders. Het Furygan merk heeft zich nu verspreid naar verschillende segmenten van de industrie en produceert alles van motorkleding tot motorlaarzen tot deze motor accessoires.

Onze Furygan accessoires selectie

Bij ChromeBurner hebben we een breed scala aan bagage-oplossingen voor uw motorfiets. Onze selectie Furygan motorfiets accessoires draagt daaraan bij met deze rugzakken. Je zult nooit een tekort aan ruimte hebben om je waardevolle spullen mee te nemen. Deze tassen zijn geschikt voor een korte trip weg of gewoon je dagelijkse woon-werk verkeer. Deze Furygan rugzakken geven een uiting van hun race roots maar met alle praktische details die je nodig hebt voor dagelijks gebruik, met veel handige zakken aan de binnen- en buitenkant.

Waarom Furygan accessoires kopen bij ChromeBurner?

Als je ergens in de wereld woont en van snelle verzending houdt, ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Met onze snelle en dezelfde dag verzending, zullen je nieuwe Furygan accessoires in een mum van tijd bij je bezorgd worden. Daarnaast bieden wij ook een laagste prijs garantie. Wanneer je bij ons besteld hoef je nooit lang te wachten en betaal je nooit te veel voor je nieuwe Furygan accessoires of een van onze andere producten.

Heb je vragen over onze Furygan accessoires?

Wij hebben de beste klantenservice ooit! Dus, als je nog vragen hebt over deze Furygan accessoires of een van onze andere producten, stuur ons dan een berichtje op klantenservice@chromeburner.com of bel ons op 073 200 80 20. Ons team van motorkleding specialisten helpen je graag verder!