3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Hey sport motoraccessoires

In tegenstelling tot de meeste van onze merken en producten, is Hey geen motorkleding merk. Hey sports is een merk dat intelligente reinigings- en waterdichtingsproducten voor leer en textiel produceert. De naam laat ook zien dat ze gericht zijn op het reinigen en beschermen van hoogwaardige sportkleding. Hey sports reinigingsproducten zijn gemaakt voor alle lederen en textiele producten die speciale verzorging nodig hebben.

Hey sport accessoires en reinigingsproducten

Prestatiegerichte kleding van hoge kwaliteit, zoals motorkleding, moet altijd worden gewassen en verzorgd met speciale producten die de vezels, hun levensduur en waterdichtheid beschermen. Deze accessoires doen precies dat. Het Impra wasmiddel is voor alle textiel, materialen en membranen. Het is ontwikkeld om uw product te reinigen en te verzorgen. Het verbetert de waterdichtheid en herstelt het ademend vermogen. Hey sport reinigingsproducten zijn een geweldige aanvulling op je huidige motoraccessoires omdat je jouw motoruitrusting zo goed mogelijk wilt verzorgen. Onbehandelde kleding kan de beschermende eigenschappen verliezen op den duur en de levensduur van je uitrusting verkorten. Dus de juiste behandeling heeft alleen maar positieve kanten!

Koop Hey accessoires bij ChromeBurner

Als je je motoruitrusting wilt beschermen zonder te veel te betalen, ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Wij hebben een laagste prijs garantie, dus je zult deze Hey accessoires nergens anders voor een betere prijs vinden. Wij bieden ook snelle, wereldwijde verzending.

Wij beantwoorden alle vragen over deze Hey motoraccessoires

Als je nog vragen hebt over onze Hey producten, andere reinigings- en onderhoudsproducten voor uw motorkleding of vragen over een van onze andere producten, staat onze geweldige klantenservice graag voor u klaar. Omdat de zorg voor je kleding zo belangrijk is, helpt ons team je graag bij het vinden van de juiste reinigingsproducten. Bel ons op 073 200 80 20 of stuur een bericht naar klantenservice@chromeburner.com.