6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Nexx accessoires

Nexx is in 2001 opgericht door de Portugees Helder Loureiro. Na gewerkt te hebben als hoofd design voor een ander merk was hij ervan overtuigd dat hij een betere helm kon maken en vertrok om zijn eigen merk te beginnen. Naast veiligheid is de ''wow'' factor wat dit merk drijft en wat hen onderscheidt van andere merken. Hun producten zijn een combinatie van hard werk, passie, toewijding, en state-of-the-art, high-tech componenten om veiligheid en kwaliteit te garanderen. Het merk is vooral bekend voor het produceren van helmen, maar ze zijn gegroeid en hebben hun assortiment uitgebreid met een aantal motoraccessoires.

Nexx accessoires bij ChromeBurner

Bij ChromeBurner hebben we een brede selectie van motorfiets bagage oplossingen. Nexx accessoires voegen toe aan deze collectie met hun hoogwaardige en goed uitziende rugzakken. Bagage kan een strijd zijn op een motorfiets. Dat is de reden waarom veel merken komen met innovatieve oplossingen om bagage te monteren op elke motorfiets en brengen tof uitziende rugzakken. Rugzakken zoals deze van Nexx zijn perfect voor dagelijks gebruik om al je waardevolle spullen mee te nemen of als je een zeer effectieve inpakker bent, kan hij gebruikt worden voor een kleine roadtrip. Wat het gebruik ook is, je ziet er goed uit!

Waarom u uw Nexx accessoires bij ChromeBurner zou moeten kopen?

Als je er stijlvol uit wilt zien met een van deze Nexx accessoires, dan ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Wanneer u bij ons bestelt profiteert u van een heleboel geweldige diensten, zoals onze snelle wereldwijde verzending. Onze laagste prijs garantie zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt voor alles wat je bij ons koopt, inclusief deze Nexx accessoires natuurlijk.

Hulp nodig bij het kiezen van uw Nexx accessoires of andere producten?

Het enige nadeel van een ruime keuze aan bagage opties is dat het kiezen moeilijker wordt. Wij kunnen je daarbij helpen. Als u vragen heeft over onze Nexx motor accessoires, bagage oplossingen, of een van onze andere producten neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag bij het uitzoeken en beantwoordt al je vragen. Bel ons op 073 200 80 20 of bericht ons op klantenservice@chromeburner.com.