5 producten

per pagina
Spidi Tour Pack Zwart Camouflage
95 99 90
Spidi Suspenders Black K3
28 45 29 95
Spidi Hydroback Straw Evo
9 41 9 90
Spidi Thermo Neck Warmer
17 01 17 90
Spidi Leather Care Onderhoudset
18 91 19 90

5 producten

per pagina

Probeer deze Spidi motorfiets accessoires

Spidi is een Italiaans merk, opgericht in 1977, dat topniveau motorkleding levert voor professionele racers tot casual kleding voor de mooi weer rijders. Ze hebben uitrusting voor elk segment. Hun high-end motorkleding is gemaakt met comfortverhogende innovaties en technologie en zorgt voor geweldige prestaties.

Onze selectie van Spidi accessoires

Naast goede kwaliteit motorkleding en motorhandschoenen, heeft Spidi ook een aantal motoraccessoires. Bagage kan lastig zijn op een motorfiets. Veel merken maken innovatieve montagesystemen om meer bagage op je motor te monteren. Soms heb je echter alleen een goed gemaakte rugzak nodig. In dat geval kun je bij Spidi terecht. Hun rugzakken zijn gemaakt met het rijden op elk type motorfiets in gedachten. De rugzakken zijn gemaakt van slimme materialen en worden geleverd met ieder hun eigen speciale functies. Bekijk de productpagina om te zien wat jouw gewenste rugzak te bieden heeft!

Een ander Spidi motoraccessoire in onze selectie is hun onderhoudsbox voor leer. Deze doos bevat alles wat je nodig hebt om je lederen motorkleding te reinigen en te verzorgen. Dit is erg belangrijk, want lederen spullen die niet goed verzorgd worden, kunnen fragiel worden. Door goed voor je uitrusting te zorgen met deze Spidi producten, kun je de beste prestaties uit je uitrusting halen terwijl je er ook fris uitziet.

Spidi motor accessoires kopen bij ChromeBurner

Hier bij ChromeBurner houden we van snelheid. Vooral voor onze verzending! Deze reikt ook wereldwijd, dus waar je ook woont in de wereld kun je profiteren van onze snelle verzending. Daarbovenop bieden we ook nog eens een laagste prijs garantie. Zo betaalt u nooit te veel voor deze nieuwe Spidi accessoires of een van onze andere producten.

Heeft u vragen over deze Spidi accessoires?

Als u vragen heeft over deze Spidi accessoires of een van onze andere producten, bel ons dan op 073 200 80 20 of stuur ons een bericht klantenservice@chromeburner.com. Onze klantenservice staat klaar om u te helpen en advies te geven.