• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 15:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

AGV COMPACT AUDAX GEEL GUNMETAL INTEGRAALHELM

A COMPACT LID

KLIK OP PLAATJE OM TE DRAAIEN

Normale prijs: € 289,00

€ 179,95

* Vereiste velden

Normale prijs: € 289,00

€ 179,95

Wat is de link tussen een militaire twee-zitters bommenwerper, de Hawker Audax, en een Italiaanse thermoplastic systeemhelm? Nou dat weten wij ook niet. Wat we wel weten is dat deze helm bijna net zo stoer is als de piloten die in de Hawker Audax vlogen begin 1930. Of het nu gaat om de bescherming van een land of hoofd, op de Audax kun je rekenen.

Omschrijving

Details

AGV Compact motorhelm: Een systeemhelm met de looks van een stealth bommenwerper

De AGV Compact is de opvolger van de Numo. De AGV Compact voldoet aan alle huidige normen qua veiligheid, dat wil onder andere zeggen dat u met deze systeem helm de klep zowel open als dicht mag rijden. De helm is zo ontworpen dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft. Ook is de helm zeer wendbaar en stabiel op hogere snelheden. Zoals alle nieuwe helmen van AGV, beschikt de Compact ook over een strak en aerodynamisch ontwerp met sportieve styling. Al deze aspecten maakt het de ultieme helm voor degene die comfort gecombineerd met sportieve looks belangrijk vinden.

Dubbel zoveel comfort en twee keer het gemak

Het eerste wat u op zal vallen aan AGV’s Compact helm is zijn unieke aerodynamische vormgeving. Zoals we eerder al aangaven heeft deze helm een mooi ontwerp, en met een schaal die gemaakt is van Thermoplastic is hij ook nog zeer veilig. Een helm draag je natuurlijk niet alleen als hij veilig is, de helm moet ook lekker zitten. Om dit te bewerkstelligen heeft AGV ervoor gezorgd dat er geen naden zitten op contactpunten in de binnen voering van de helm, zo kunnen er geen drukpunten ontstaan. De AGV Compact heeft daarnaast ook zogenaamde 3D-Dry wangkussens die niet alleen het draagcomfort verhogen, maar ook geluid van buiten tegenhouden. De AGV Compact helm wordt geleverd met AGV’s eigen GT-2 vizier. Dit vizier is niet alleen kraswerend en mistbestendig(door het Pin-Lock systeem), het filtert ook nog eens bijna 100% van alle UV-straling uit het inkomende lichtspectrum. Hiernaast wordt de Compact ook nog eens geleverd met een geïntegreerd zonnevizier. AGV’s helm is gecertificeerd om te worden gedragen als zowel een jet als een integraal helm. Wat deze helm daarom echt uniek maakt is het mechanisme waarmee het kinstuk van de helm omhoog geschoven kan worden, zodat de helm in een oogwenk verandert van een integraal in een jethelm of andersom. De helm is zelfs zo veilig dat hij heeft voldaan aan de eisen voor het Europese ECE 22.05 veiligheidskenmerk. Het ventilatiesysteem van AGV’s Compact helm bestaat uit “ventilatieschachten” die geÏntegreerd zijn in de schaal van de helm. Lucht extractors die zijn ingebouwd aan de achterkant van de helm zuigen warme/vochtige lucht weg van je hoofd, dus bereidt je voor om je hoofd koel te houden, zelfs in de integraal modus op de heetste dag in de zomer.

Specificaties

 • Ergonomie:Gehomologeerd design
 • Protectie:Gecertificeerd om met de klep open en dicht te rijden
 • Verstelbaarheid:Verstelbaar kim-riempje
 • Materialen:Thermoplastisch plastic
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk AGV
Kleur Geel
Subkleuren Zwart
Reviews