• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 15:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

AGV CORSA R JACK MILLER 2017

KLIK OP PLAATJE OM TE DRAAIEN

Normale prijs: € 799,96

€ 719,90

* Vereiste velden

Normale prijs: € 799,96

€ 719,90

De AGV Corsa R is de opvolger van de Corsa en is misschien wel de perfecte helm voor de rijder die zowel op straat als op het circuit te vinden is! Vervaardigd van lichtgewicht Carbon-Aramidic-Fiberglass met een 5 sterren SHARP waardering. Maar liefst 4 schaalmaten, een optisch klasse 1 vizier (tot 5 mm dik voor extra veiligheid), geschikt voor Pinlock MaxVision (Pinlock inbegrepen) en een dubbelzijdige voering. Tel daar briljante ventilatie bij op en je hebt een zeer, zeer compleet pakket voor elke sportieve motorrijder!
Omschrijving

Details

AGV CORSA R JACK MILLER 2017

De AGV Corsa R is de opvolger van de Corsa. Ze hebben niet alleen een letter toegevoegd aan de naam, ze hebben de helm grondig aangepakt! De Corsa R is nu veel beter geschikt voor gebruik op de straat, terwijl je nog steeds geniet van technologieën direct uit de MotoGP! De Corsa R buitenschaal is vervaardigd van innovatief Carbon-Aramidic-Fiberglass, wat resulteert in een laag gewicht en brilljante bescherming (5 sterren SHARP waardering). Om het gewicht van de helm tot een minimum te beperken, komt de Corsa R in maar liefst 4 verschillende schaalmaten. De vorm van de helm is speciaal ontworpen om perfect in lijn te staan met de hump op je pak voor perfecte aerodynamica. Dit betekent dat de helm perfect stabiel blijft, zelfs als je op een circuit met 300 km/h over de Veenslang in Assen rijdt! Het Integrated Ventilation system zorgt voor maximale luchtcirculatie in de helm zodat je het hoofd ten alle tijden koel kunt houden. Het nieuwe Micro Opening System is aangepast om de kans te verkleinen dat er iets tegen de helm aantikt en daarbij het vizier ontgrendelt.

Dus de Corsa R is duidelijk nog beter geschikt voor op het circuit dan zijn voorganger! Maar hoe zit het dan met de inzetbaarheid op de openbare weg? AGV realiseerde zich dat de Corsa en de Pista GP te dicht bij elkaar zaten en zijn met de Corsa R een andere weg ingeslagen. Een uniek kenmerk is de nieuwe dubbelzijdige voering. Deze voering heeft aan de ene kant een verkoelende en vocht-afvoerende werking en aan de andere kant is hij isolerend. Je hoeft de voering enkel om te draaien om zo zowel bij warme als koudere temperaturen altijd een comfortabele helm te hebben! Daarnaast zijn de wangkussens nu van het nieuwe Shalimar materiaal dat extreem zacht aanvoelt en comfortabel is. Het nieuwe Race 3 vizier is geschikt voor Pinlock MaxVision vizieren (Pinlock meegeleverd) zodat je ook in slechte weersomstandigheden perfect zicht hebt.

Alles bij elkaar is de nieuwe AGV Corsa R misschien wel de perfecte helm voor de rijder die zowel op straat als op het circuit te vinden is!

Eigenschappen

 • Buitenschaal:Carbon-Aramidic-Fiberglass
 • Vizier: Optisch klasse 1, 5 mm dik, MaxVision Pinlock
 • Voering:Nieuw Shalimar materiaal, dubbelzijdige voering
 • Sluiting:Dubbel-D sluiting
 • Ventilatie:Integrated Ventilation System
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk AGV
Helm Serie Corsa R
Kleur Nee
Subkleuren Nee
Afwerking Nee
Dubbel-D Sluiting Nee
Zonnevizier Nee
Homologatie Nee
Buitenschaal Nee
Reviews