• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 15:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

AGV K-3 SV RAV ZWART WIT ROOD GROEN INTEGRAALHELM

Strak design, strakke prijs!

KLIK OP PLAATJE OM TE DRAAIEN

Normale prijs: € 249,95

€ 149,97

* Vereiste velden

Normale prijs: € 249,95

€ 149,97

De AGV K-3 SV is de instap integraalhelm van AGV. Let wel op; alleen de prijs is instap want verder is de K-3 SV een bijzonder complete helm! Met een Pinlock voorbereid vizier (inclusief Pinlock), fantastische ventilatie en stabiliteit, geïntegreerd zonnevizier en een comfortabele Dri-Lex voering kom je met een K-3 SV absoluut niets te kort!
Omschrijving

Details

AGV K-3 SV RAV BLACK WHITE RED GREEN

De AGV K-3 SV is de instap integraalhelm van AGV. Let wel op; alleen de prijs is instap want verder is de K-3 SV een bijzonder complete helm! Het design is zeer aerodynamisch en is geïnspireerd op de racehelmen van AGV. Hierdoor blijft de helm zelfs op zeer illegale snelheden zeer stabiel. De ventilatie van de K-3 SV staat op zeer hoog niveau. De grote inlaatpoorten aan de voorkant van de helm laten ontzettend veel frisse lucht binnen, die via de achterkant de helm weer kan verlaten. Werkelijk waar: K-3 SV staat voor K-3 Sun Visor, maar dat had net zo goed Super Ventilatie kunnen betekenen! De buitenschaal is gemaakt van thermoplast en komt in 2 schaalmaten om zo het gewicht en de afmetingen van de helm te beperken. Het interne zonnevizier geeft veel gemak in wisselende lichtomstandigheden. Elke K-3 SV heeft een Pinlock voorbereid vizier en er wordt een Pinlock vizier meegeleverd zodat je altijd goed zicht hebt, ook als het koud en nat is buiten.

De K-3 SV heeft een gemakkelijk verstelbare micro-metric sluiting. Het viziermechanisme is te personaliseren, wat inhoudt dat je met behulp van de verschillende meegeleverde inzetstukjes kunt veranderen hoeveel standen het vizier kent.

Eigenschappen

 • Buitenschaal: High Resistance Thermoplastic
 • Vizier:Pinlock voorbereid, inclusief Pinlock
 • Voering:Dri-Lex microfiber voering
 • Sluiting:Micro-Metric sluiting
 • Ventilatie:4 inlaten en 2 uitlaten
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk AGV
Helm Serie K-3 SV
Kleur Multi
Subkleuren Nee
Afwerking Glans
Dubbel-D Sluiting Nee
Zonnevizier Ja
Homologatie ECE 22.05
Buitenschaal Thermoplastisch
Maattabel

Details

Size XS S MS ML L XL XXL
CM 53-54 55-56 57 58 59-60 61-62 63-64
Reviews