Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Swipe to the left

september 2019

Motormeiden heeft recent geleden een fotoshoot gehouden met haar fotogenieke leden!

10 months ago

Foto impressie van de Motormeiden fotoshoot in Nijmegen.

Read More Posted in: Events

Classic Racing Het Hoog in Nieuwkuijk

10 months ago

Op 29 september is het industrieterrein Het Hoog in Nieuwkuijk het decor voor een race met klassieke motoren onder de vlag van Classic Racing Het Hoog.
De motoren rijden pal voor onze winkel langs en we zijn trots om deel uit te mogen maken van de organisatie! Lees het volledige bericht voor meer informatie.

Read More Posted in: Events

Onze nieuwe merkambassadeur Cavelle Jestican!

10 months ago

We zijn trots op onze nieuwe samenwerking met Cavelle Jestican als ambassadrice voor ChromeBurner! In deze post stelt zij zich voor, vertelt over haar ambities en geeft daarbij ook haar visie op onze samenwerking!

Mirjam Pol Balkan Rally Report deel 2

10 months ago

MIRJAM POL WINT DE BALKAN OFFROAD RALLY 2019

De uitslag van de Balkan Offroad Rally 2019 is bekend geworden en Mirjam Pol heeft de eerste plek veroverd. Mirjam heeft hoogte- en dieptepunten ervaren in de afgelopen dagen. Mirjam was de afgelopen dagen hard aan het knokken met Rob van Vegchel om de eerste plek. Toen kwam een meevaller voor Mirjam, haar concurrent Rob was gevallen en heeft een schouderblessure opgelopen. Mirjam moest desondanks de focus vasthouden en heeft dit ook gedaan. Vandaag heeft zij de eerste plek veilig gesteld en mag ze zichzelf winnaar van de Balkan Offroad Rally 2019 noemen!

Mirjam Pol Balkan Rally Report deel 1

10 months ago

In Bulgarije vindt elk jaar de Balkan Offroad Rally plaats. De race begint in de bergen en eindigt aan de Zwarte Zee. Sinds september 2018 sponsort ChromeBurner een van de stoerste motorrijdsters van Nederland, Mirjam Pol. Op dit moment doet Mirjam mee aan de Balkan Rally. Ben jij benieuwd naar de vorderingen van Mirjam in de Balkan Rally? Lees hieronder het eerste deel van Mirjam’s Rally verslag.

Motormeiden "Ritje Maaskantje" toertocht

10 months ago

Fotoimpressie van het verzamelen voor de Motormeiden "Ritje Maaskantje" toertocht op zaterdag 7 september.

Read More Posted in: Events

Wayne Tessels pakt P6 en P4 in Assen

10 months ago

Afgelopen weekend vond het voorlaatste raceweekend van het IDM kampioenschap plaats op het TT Circuit Assen. Klik op de knop hieronder voor het volledige verslag van Wayne zijn prestaties op zijn thuiscircuit!