Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Swipe to the left

ChromeBurner Toertocht!

ChromeBurner Toertocht!
7 months ago


De ChromeBurner Toertocht krijgt ook in 2020 een vervolg! Ook in 2020 gaan we in samenwerking met reisorganisator Hulsebosch Motortravel 2 dagen op pad met collega’s en klanten. Op zaterdag 25 april verzamelen we om 8:00 in Nieuwkuijk voor een kop koffie en daarna vertrekken we vanuit Nieuwkuijk richting de Belgische Ardennen, om vervolgens via Luxemburg naar de Eifel te rijden. Uiteraard vermijden we hierbij zo veel mogelijk de snelweg en pakken we de mooie wegen die dat gebied rijk is! ‘s Avonds komen we aan bij het hotel in Metterich aan de Kyll, waar we aan kunnen schuiven voor een diner en een biertje.

Op zondagochtend gaan we vroeg uit de veren en na het ontbijt rijden we via secundaire wegen langs de mooie plekjes van de centrale en noordelijke Eifel. Halverwege de dag stoppen we nog even voor een lunch en daarna rijden we via voornamelijk secundaire wegen weer terug naar Nieuwkuijk waar we laat in de middag verwachten aan te komen.

De kosten voor de ChromeBurner Toertocht 2020 bedragen €98 per persoon. Voor dat bedrag krijg je een overnachting op basis van halfpension, de routes in .gpx formaat en een leuke herinnering van Hulsebosch Motortravel. Benzine, lunch en drankjes onderweg zijn voor eigen rekening. Toeslag voor een 1-persoonskamer (slechts beperkt beschikbaar) bedraagt €20,-.

Wil je ook meerijden? Download dan hier het inschrijfformulier!

Bekijk de foto's hieronder voor een impressie van de vorige editie.

toer1

toer2

toer3

toer4

toer5

toer6

toer7

toer8

Posted in: Events