Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Swipe to the left

Even voorstellen: Dennis Batterink

Even voorstellen: Dennis Batterink
6 months ago

Mijn naam is Dennis Batterink, 31 jaar oud uit Hengelo, Overijssel. Ik ben werkzaam als CNC Frezer bij AFMI Verspanende Techniek in Hengelo. Mijn motorrijbewijs heb ik sinds dat ik 19 ben (het theoretische gedeelte was niet mijn sterkste punt) en sindsdien eigenlijk nooit enig moment zonder motor gezeten.

De liefde voor motoren komt voort uit het scooter/brommer tijdperk. Sinds die tijd heb ik een kleine 125.000 km op straat gereden en vanaf het moment dat ik met mijn kleine CBR400RR een sessie op Assen had gereden in 2009, verslaafd aan circuitrijden.

3 jaar gereden op circuits als Assen, Zandvoort en Zolder met mijn CBR600F2, welke was omgebouwd voor het circuit. Maar na een flinke crash waar ik m’n sleutelbeen brak en het blok van de F2 lek was en een tweede crash een half jaar later met m’n F3, waar ik met 170 in de Ramshoek eraf ging, was ik er even goed klaar mee.

Een paar jaar later, een huis, een vrouw en twee kinderen verder begon het toch weer te kriebelen... Dus ik boekte een dag Assen met m’n Aprilia RSV Mille. Het vertrouwen kwam al snel terug en ik boekte nog 2 dagen waarvan de 3e dag de TOMS racelicentie dag. Deze licentie behaalde ik en het “cadeau” was een dag gratis racen. Dus dat zouden we dan maar doen en zien of het wat het is.. in de winter nog een Aprilia erbij gehaald. Resultaat: een zo goed als volledig seizoen racen in de ZAC :P.

In de Zomeravondcompetitie (ZAC) ben ik begonnen in de Rookie 1000 klasse. Na drie wedstrijddagen stond ik 4e in het klassement en ben ik gepromoveerd naar de Sport 1000 klasse. Als gevolg gehalveerde punten en weliswaar ook nog met 3 gemiste wedstrijddagen toch 8e geworden. Echt een super eindstand!

De kick die het racen geeft is niet te vergelijken met een dag vrij-rijden op het circuit. Helaas moest ik de dagen in Croix/Lausitz en zandvoort missen: m’n race Aprilia plofte op de eerste dag en de rest van het seizoen op m’n straat Aprilia gereden, maar ook die zei ook plof tijdens de 4-uurs race.

Nu ben ik er met de mijn “nieuwe” (en hopelijk betrouwbare) Honda CBR1000RR Fireblade, wil ik een heel seizoen mee pakken en extra gebrand hoog te finishen in 2020!

Sinds eind 2019 ben ik brand ambassador van ChromeBurner, zij hebben mij midden 2019 geholpen met nieuwe racelaarzen en zo is het balletje gaan rollen. Samen hopen we in 2020 mooie content te gaan maken voor de site en op social media!

- Dennis Batterink

Instagram: @GewoonDennisracing346

Dennis Batterink

Dennis Batterink

Dennis Batterink

Dennis Batterink

Posted in: Bike Talk