Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Swipe to the left

Onze impressie van EICMA 2019

Onze impressie van EICMA 2019
8 months ago

EICMA 2019

Als motorrijders houden we nou eenmaal van nieuwe motorfietsen. De nieuwe Aprilia RS600, de Ducati Streetfighter V4, de MV Agusta Rush 1000 of de Triumph Bobber TFC, ze waren allemaal aanwezig en een lust voor het oog! Maar ons motorkleding-hart gaat natuurlijk sneller kloppen van het laatste nieuws en de nieuwste technologieën.

Ons bedrijf zou niets waard zijn zonder motoren, dus kijken we eerst naar de pareltjes die EICMA ons voorschotelde. Hieronder een greep uit het verleidelijke aanbod.

Ducati maakte ons al warm met de foto’s, maar op EICMA konden we hem eindelijk in het echt aanschouwen: de Ducati Streetfighter V4. Deze gevleugelde spierbundel weegt met alle benodigde vloeistoffen 200kg en in combinatie met 208pk moet dit ding als de brandweer gaan!

EICMA motorbeurs

Meer Italiaanse schoonheid kunnen we vinden bij MV Agusta in de vorm van de Superveloce 800. Hoewel deze fiets zelf geen verrassing meer is, is het feit dat MV Agusta deze motorfiets gaat produceren in 2020 dat wel. Precieze data geeft MV Agusta nog niet, maar wat we wel weten is dat dit één van de meest sexy designs van de EICMA dit jaar is.

EICMA 2019

Triump heeft haar nieuwe Bobber TFC meegenomen naar de beurs, evenals de Rocket lll en alle vernieuwde driecilinders. Wat betreft de driecilinder motorfietsen heeft Triumph goed geluisterd naar haar klanten, de fans vroegen namelijk niet om veel verbeteringen en Triumph heeft alleen de handling aangepast en gezorgd dat de motor voldoet aan de laatste milieu-eisen. The nieuwe Rocket lll is aangepast voor 2020, zowel motorisch als optisch. De fiets ziet er badass uit en met 167pk een echte power cruiser.

Triumph gaat 750 stuks bouwen van de nieuwe Bobber TFC. Deze limited edition is afgeladen met hoogwaardige opties, zoals Öhlins vering, Arrow uitlaat, dubbele Brembo monoblocks, echt lederen zadel en heel veel carbon onderdelen.

EICMA 2019

Onze Amerikaanse vrienden van Harley Davidson kwamen met een aantal nieuwe modellen naar EICMA. Eén van deze nieuwe motoren is de Pan America. Deze Adventure-tourmotor heeft de compleet nieuwe 1250cc V-twin met genoeg kracht om comfortabel te cruisen over asfalt, maar ook om offroad door te knallen!

De andere motor die Harley Davidson had meegenomen is de Bronx. Eindelijk is Harley Davidson ingegaan op het verlangen van de fans om een nieuwe XR1200 op de markt te brengen. Ook in deze fiets wordt de nieuwe 1250cc V-Twin geleverd, maar ook kan er gekozen worden voor de iets minder krachtige 975cc tweecilinder. We kunnen niet wachten op het moment dat we wat bochten kunnen pakken met dit apparaat!

EICMA Motorbeurs

De Japanse producenten hebben ook pareltjes meegenomen naar Milaan. Eerst komt Kawasaki met een compleet gestoorde supercharged naked bike en niet veel later komt Honda met de gloednieuwe CBR1000RR-R, wat gewoon een straaljager op wielen moet zijn! Een heel ander soort motorfiets is de nieuwe Suzuki V-Strom. Motorisch heeft de V-Strom wat extra paardjes gekregen en voldoet weer aan de strenge milieu-eisen. Het design kunnen we omschrijven als “boxy” en doet ons een beetje denken aan de DR Big uit de jaren ‘90, wat wij overigens zeker niet verkeerd vinden!

EICMA

EICMA 2019

En dan nu ChromeBurner’s passie: motorkleding! Alle grote motorkledingmerken waren aanwezig om hun nieuwste kleding te tonen en wat hoe technologie toegepast kan worden in deze branche. De foto’s hieronder geven je een impressie van wat je kunt verwachten in het komende jaar!

Wij vinden het leuk om te zien dat merken steeds meer aandacht geven aan de grafische designs voor de helmen. Kijk dit gave design op deze Schubert C4 Pro bijvoorbeeld!

EICMA 2019

Dat blauwe vizier op de Scorpion Exo-R1 air maakt het wel echt af!

EICMA Motorbeurs

De combinatie van deze kleuren op de AGV Sportmodular Ray, is zowel stijlvol als sportief! Binnenkort online!

EICMA Motorbeurs

Het oranje op deze AGV AX9 springt eruit!

EICMA

Shark helmen zijn altijd kleurrijk! Er komen een paar hele mooie designs aan!

EICMA 2019

Zijn hier ook Jorge Lorenzo fans? Zelfs als je geen fan bent, zal deze helm niet misstaan in jouw collectie!

EICMA 2019

Of Johann Zarco fans? Terugkomend design, maar verveeld zeker niet!

EICMA

Handschoenen met touchscreen vingertoppen is een product waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. Grote kans dat jouw volgende handschoenen ook zijn voorzien van deze functie!

EICMA Motorbeurs

Macna laat een nieuwe hoodie zien en wij vinden hem gaaf! Het is een perfecte match als je een urban, vintage of chopper lifestyle hebt!

EICMA 2019

John Doe doet waar John Doe goed in is: stijlvol zijn! Dus als je een custom bike hebt…

EICMA Motorbeurs

HJC en Sena werken samen om nieuwe technologieën te ontwikkelen en toe te passen. een product uit deze samenwerking is de Smart HJC Line, speciaal gemaakt voor HJC helmen. De 10B kan met andere rijders connecten via intercom tot 400 meter en de 20B kan zelfs tot 1.6 kilometer! De modellen komen naar verwachting in 2020 op de markt.

Daarnaast werkt Sena met HJC aan nieuwe cameratechnologie. We zijn benieuwd hoe dit gaat worden!

EICMA

Scroll verder voor meer foto’s!

EICMA Motorbeurs

EICMA 2019

EICMA Motorbeurs

EICMA 2019

EICMA

EICMA Motorbeurs

EICMA

EICMA Motorbeurs

EICMA

EICMA 2019

EICMA Motorbeurs

EICMA

EICMA

EICMA Motorbeurs

EICMA

EICMA 2019

EICMA Motorbeurs

EICMA

EICMA 2019

EICMA Motorbeurs

EICMA Motorbeurs

EICMA

EICMA 2019

EICMA Motorbeurs

EICMA Motorbeurs

EICMA 2019

Omdat je zover bent gekomen hebben we nog een extraatje;)

EICMA Motorbeurs