Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Swipe to the left

Shoei Glamster

Shoei Glamster
6 months ago

Shoei Glamster Integraalhelm

Motorrijders met een voorliefde voor retro opgelet! Shoei heeft al 2 klassieke helmen in het gamma, maar in 2020 komt daar een derde bij. De Neo-classic lijn introduceert de volledig nieuwe Glamster. Deze ‘road style’ integraalhelm doet zijn naam ‘Glamster’ eer aan.

Karakteristieken van de Shoei Glamster helm

Het oude logo, de klassiek ogende helmschaal met het relatief smalle kinstuk en met metaalgaas afgewerkte ventilatieopeningen brengen het jaren 80 gevoel weer helemaal terug. Een klassieke helm met de technologie van nu; zo is de helmschaal beschikbaar in drie grootten en is deze gemaakt van licht AIM multi-composiet vezellaminaat. Daarnaast is de Glamster ook voorzien van een Emergency Quick Release System, een dubbel D-sluiting, meervoudig ventilatiesysteem en een krasvast vizier. Om de pasvorm nog verder te kunnen personaliseren zijn er drie verschillende diktes in wangkussens beschikbaar. Met toepassing van het Shoei Personal Fitting System kan de pasvorm nog verder worden aangepast op het individu.

Kortom: de Glamster heeft een gave retro look met een moderne uitrusting. Hij zal beschikbaar zijn in 4 basic uni-kleuren en 3 graphics, afgewerkt met een vintage touch, in de maten XS tot en met XXL.. Ontdek de Glamster hier!.

Shoei Glamster

Shoei Glamster helmet

Posted in: Helmets and gear