Brembo 15 RCS Corsa Corta

Niet op voorraad
  • Verstelbaar: Afstand hendel-stuur, Overbrengingsverhouding 18-20mm, Vrije slag 3 instellingen
  • Zuiger diameter: 15mm
  • Merk: Brembo
  • Toepassing: Hoofdremcilinder
  • Gratis verzending vanaf €50,- | Gratis retourneren binnen NL
  • Op werkdagen vóór 22:00u besteld, dezelfde dag verzonden
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie
omschrijving

De Brembo 15 RCS Corsa Corta is de nieuwste toevoeging aan de RCS series. Het is meer dan een nieuwe naam, de Corsa Corta is echt substantieel anders dan de andere RCS pompen. De toevoeging komt in de vorm van een draaiknop met drie posities, waarmee je de vrije slag en daarmee het aangrijppunt naar wens kunt instellen.
Normal (N) - De vrije slag is normaal en de rem grijpt normaal aan voor gebruik in de stad of onder minder goede weersomstandigheden.
Sport (S) - De vrije slag is korter en de rem grijpt sneller aan dan in de N-stand. Deze afstelling geeft een meer dynamisch gevoel en is geschikt voor sportief straat- en circuit gebruik.
Race (R) - De vrije slag wordt verder verkleind en de rem grijpt nog sneller aan. De 15RCS Corsa Corta geeft in deze R-stand hetzelfde directe gevoel als hoofdremcilinders gebruikt in de MotoGP en is ideaal voor gebruik op het circuit.

Naast deze draaiknop is er uiteraard ook het inmiddels befaamde Ratio Click System waarmee je de hefboomverhouding van de cilinder aanpast. Dit systeem verstelt de afstand tussen het scharnierpunt van de hevel en het contactpunt van de drukstift in de hevel. Stel deze in op 18mm voor circuitgebruik of op 20mm voor straatgebruik. Twee RCS-afstellingen en drie instellingen voor het aangrijppunt maken dus in totaal 6 verschillende configuraties!

Tot slot heb je natuurlijk ook nog het verstelwieltje voor de hevelafstand, waardoor je hem perfect op maat kunt afstellen voor jouw eigen hand en vingers. Dankzij al deze verstelbaarheid is de Brembo 15 RCS Corsa Corta altijd de perfecte match, waar je je motor ook voor gebruikt!

Inclusief:
• Brembo 15 RCS Corsa Corta hoofremcilinder
• Remlichtschakelaar
• Banjobout voor 2 remleidingen

Specificaties:
• Ratio Click System verstelbaar in 18 en 20mm
• Ø Zuiger 15 mm
• Verstelbaar aangrijppunt

faq

Gaat mijn motor harder remmen met deze hoofdremcilinder?

RCS staat voor Ratio Click System. Hiermee kun je de hevelwerking van de rempomp wisselen tussen 2 waarden. Dit zorgt voor een andere remwerking als reactie op de afstand dat je het remhendel intrekt.

Wat is er bijzonder aan de Corsa Corta serie?

De Corsa Corta serie heeft een extra knop waarmee je de vrije slag van het hendel kunt instellen. Hiermee bepaal je dus hoe snel de rem aangrijpt bij het inknijpen van het remhendel.

Past deze hoofdremcilinder zo op mijn motor of moet ik nog ergens rekening mee houden?

Op http://moto.brembo.com/en kun je controleren welke Brembo producten geschikt zijn voor jouw motor. Staat je motor er niet tussen, dan wil dat niet zeggen dat een RCS remcilinder

niet op jouw motor kan! Neem in dat geval contact op met onze klantenservice en zij zullen kijken of ze je verder kunnen helpen.

Gaat mijn motor harder remmen met deze hoofdremcilinder?

Alleen als de Brembo remcilinder die je plaatst een grotere diameter heeft dan de originele rempomp. Maar daar is een RCS pomp eigenlijk niet voor bedoeld! Het grootste voordeel van een Brembo RCS pomp is de toename in gevoel en nauwkeurigheid bij het remmen.

extra informatie
Merk Brembo
Is on Sale Nee
Toepassing Hoofdremcilinder
Rijstijl Race/Sport
Verstelbaar Afstand hendel-stuur, Overbrengingsverhouding 18-20mm, Vrije slag 3 instellingen
Zuiger diameter 15mm
Extra informatie Geschikt voor 22.2mm sturen, Lange hendel, Remlichtschakelaar inbegrepen
maattabel
reviews
Sluiten
U plaatst een review over: Brembo 15 RCS Corsa Corta
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.