Brembo HPK M4 108 mm Monoblock

Niet op voorraad
  • Merk: Brembo
  • Aantal Zuigers: 4
  • Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL
  • Voor 17.00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie

omschrijving

Moderne sportmotoren zijn uitgerust met radiale remklauwen, vaak van Nissin of Tokico. Deze remklauwen voldoen voor de meeste rijders maar wat als je toch iets meer nodig hebt? Meer remkracht, meer gevoel, meer feedback.. meer alles? Een setje Brembo M4 monoblock remklauwen kan zomaar het antwoord zijn. De M4 is ontworpen voor sportieve rijders die hun motor ook wel eens meenemen naar het circuit. Dankzij het monoblock ontwerp zijn deze klauwen extra stijf, resulterend in extra remkracht en veel meer feedback in het remhendel!

Let op: De Brembo M4 remklauwen zijn ontworpen om het best tot hun recht te komen samen met een 19 RCS rempomp. Deze remklauwen zijn er in twee verschillende maten 100 mm en 108 mm. Als stelregel kun je zeggen dat 100 mm op alle Europese motorfietsen met radiale remklauwen past en 108 mm op alle Japanse merken (maar bijvoorbeeld niet op de Yamaha R1 met 6-zuiger remklauwen). Maar om het zeker te weten, meet altijd de hart-tot-hart afstand van je huidige remklauwen op! Je kan ook altijd op de Brembo Brake Configurator kijken om te zien welke Brembo producten op jouw motor passen. Het kan zijn dat je een Brembo Caliper Spacer Kit nodig hebt. Meestal is dit het geval als je met grotere remschijven rijdt dan standaard het geval is. In dit document kun je vinden of je ook de spacers nodig hebt: Brembo Brake Caliper Spacer Kit chart.

Bij deze remklauwen is een setje Brembo gesinterde remblokken inbegrepen.

Houd er rekening mee dat deze remklauwen bedoeld zijn voor 2 losse remleidingen; één per remklauw. Kijk ook goed of de hoek van de fitting van je huidige remleidingen overeenkomt met de hoek van het schroefgat voor de banjobout op deze remklauwen. Het kan zijn dat je nieuwe remleidingen moet hebben voor het 100% goed past.

extra informatie

Merk Brembo
Is on Sale Nee
Riding Style Race/Sport
Remklauw model M4
Diameter Zuiger 34mm
Aantal Zuigers 4
Hart tot Hart 108
Monoblock Ja

maattabel

faq

Wat is een monoblock remklauw precies?

Een monoblock remklauw bestaat uit één deel, waarbij de zuigers vastzitten en naar elkaar toe bewegen. Dit zorgt voor extra stijfheid van de remklauw, waardoor er tijdens het remmen geen flex optreedt. Hierdoor heb je maximale remprestaties en gevoel.

Hoe weet ik of deze remklauwen op mijn motor passen?

De Brembo remklauwen die wij verkopen zijn er in twee verschillende montageafstanden: 100 mm en 108 mm. Remklauwen met 100mm passen op de meeste Europese motorfietsen (BMW, Ducati, KTM, Aprilia etc.) en 108mm is geschikt voor de meeste Japanse motorfietsen (Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki)

Waar moet ik bij de aanschaf van deze remklauwen nog meer op letten?

Voor sommige motorfietsen is het nodig om een setje spacers aan te brengen tussen de voorvork en de remklauw zodat de remblokken goed op de remschijf vallen. Daarnaast moet je goed opletten dat de hoek/locatie van de banjobout voor de remleiding goed uitkomt voor jouw remleidingen.

Welke remblokken zitten er precies in deze remklauwen?

De Brembo remklauwen die wij verkopen worden geleverd met een setje Standaard Brembo Gesinterde pads (tt2910hh).

reviews

Sluiten
U plaatst een review over: Brembo HPK M4 108 mm Monoblock
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.