• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf €50

 • Vóór 17:00 besteld

  Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

 • Laagste prijsgarantie

  En persoonlijke service

BREMBO HPK M50 100 MM MONOBLOCK RADIALE REMKLAUWEN KIT

Maak je Europese motor klaar voor het circuit!

Normale prijs: € 834,90

€ 569,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Wees de eerste om dit product te waarderen

De Brembo M50 100 MM Monoblock remklauwen zijn ontworpen voor high-performance superbikes, amateurracers en rijders die anderszins regelmatig op het circuit te vinden zijn. De Brembo M50 werken het best in samenwerking met een Brembo 17 RCS rempomp. De montageafstand van 100mm betekent dat ze op bijna alle Europese motoren zullen passen, maar wij adviseren altijd om de hart-tot-hard afstand van je huidige remklauwen op te meten zodat je het zeker weet!
Omschrijving

Details

BREMBO HPK M50 100 MM MONOBLOCK RADIAL BRAKE CALIPER KIT

Oorspronkelijk geïntroduceerd in 2011 als OEM uitrusting voor de Ducati 1199 Panigale, maar ook verkrijgbaar om je eigen motor naar een hoger plan te tillen. De Brembo M50 is een gegoten aluminium monoblock remklauw, ontworpen voor high-performance superbikes en amateurracers. Bij het ontwikkelen van de M50 is de focus gelegd op het zo laag mogelijk houden van het gewicht. Doordat de remklauwen onafgeveerd gewicht zijn, is dit extra belangrijk. Dankzij het gebruik van kleinere, zeer efficiënte zuigers en het selectief weghalen van materiaal zonder de stijfheid nadelig te beïnvloeden, zijn de M50 remklauwen 15% lichter dan de Brembo M4.

Let op:
De Brembo M50 remklauwen zijn ontworpen om het best tot hun recht te komen samen met een 17 RCS rempomp. De M50 is er in één uitvoering: 100 mm. Als stelregel kun je zeggen dat 100 mm op alle Europese motorfietsen met radiale remklauwen past en 108 mm op alle Japanse merken (maar bijvoorbeeld niet op de Yamaha R1 met 6-zuiger remklauwen). Maar om het zeker te weten, meet altijd de hart-tot-hart afstand van je huidige remklauwen op! Je kan ook altijd op de Brembo Brake Configurator kijken om te zien welke Brembo producten op jouw motor passen. Het kan zijn dat je een Brembo Caliper Spacer Kit nodig hebt. Meestal is dit het geval als je met grotere remschijven rijdt dan standaard het geval is. In dit document kun je vinden of je ook de spacers nodig hebt: Brembo Brake Caliper Spacer Kit chart

Technische specificaties

 • Montageafstand:100 mm
 • Ø Zuigers:30 mm
 • Aantal zuigers:4
 • Hoogte remschijf:32-34 mm
 • Materiaal:Gegoten aluminium
 • Oppervlaktebehandeling:Titanium geanodiseerd
 • Gewicht:700 gr (per kant, zonder remblokken)
 • Inclusief remblokken:Ja
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Brembo
Riding Style Race/Sport
Reviews