• Gratis verzending

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

CARDO PACKTALK BOLD DUO BLUETOOTH COMMUNICATIESYSTEEM

15 Rijders en 8 km bereik!

Normale prijs: € 549,95

€ 378,00

Normale prijs: € 549,95

€ 378,00

Met de Cardo Packtalk Bold kun je met maximaal 15 rijders verbinden in zowel DMC modus en met 5 via Bluetooth. Met de Packtalk Bold kom je niks tekort! Natural Voice Operation via Apple Siri of Ok Google, Voice Command, A2DP verbinding met telefoon of MP3-speler, FM radio, Music Sharing en Noise Cancellation. De Packtalk is IP67 waterdicht!

Omschrijving

Details

CARDO PACKTALK BOLD DUO BLUETOOTH COMMUNICATION KIT

Het beste motorcommunicatiesysteem is nu nog beter geworden. De Cardo Packtalk Bold is de nieuwste generatie van de Packtalk en heeft als toevoeging Natural Voice Operation. Hiermee kun je gebruikmaken van Apple Siri of Ok Google om je smartphone te bedienen. Je handen kunnen voortaan echt aan het stuur blijven!

De Cardo Scala Rider Packtalk is het topmodel communicatiesysteem van Cardo. Met de unieke DMC Intercom functie kun je met tot 4 rijders in een groep verbinden over een afstand tot 3,5 km. Het speciale aan DMC is dat het netwerk reageert en zichzelf "repareert". De rijders in de verbonden groep kunnen vrijuit de groep verlaten en weer deelnemen terwijl het netwerk de verbinding draaiende houdt. Zodra je je motorvrienden toevoegt aan de lijst met bekende systemen, hoef je deze nooit meer opnieuw te koppelen. Wel zo makkelijk! De DMC Intercom functie is uniek in de wereld van communicatiesystemen.

Als je de DMC Intercom niet nodig hebt, kun je altijd nog overschakelen naar een meer energiezuinige Bluetooth modus. Middels Bluetooth kun je ook verbinding maken met andere merken communicatiesystemen dankzij Cardo Gateway. Daarnaast heeft de Packtalk Voice Command, A2DP connectie voor met een telefoon of MP3-speler, ingebouwde FM radio, Noise Cancellation en Music Sharing (waarbij rijder en passagier naar dezelfde muziek kunnen luisteren afkomstig van één bron). Je kunt de Packtalk ook uitrusten met je eigen microfoon of speakers middels de 3,5mm jack aansluitingen.

De Cardo Scala Rider Packtalk is IP67 waterdicht, wat betekent dat je de Packtalk met een gerust hart in de hevigste regenbuien kunt blijven gebruiken.

Let op: Dit product is een dual kit: je krijgt 2 Cardo Scala Rider Packtalk systemen. Ook verkrijgbaar in een single kit.

Eigenschappen

 • DMC Intercom: Dynamische intercom modus voor 15 rijders
 • Bereik:Tot 8 km (15 rijders), 1,5 km bike-to-bike
 • Intercom:15 rijders in DMC, 4 via Bluetooth
 • Extra:Cardo Gateway
 • Extra:IP67 Waterdicht
 • Extra:FM Radio
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Cardo
Reviews