• Gratis verzending

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

CARDO SCALA RIDER PACKTALK SLIM BLUETOOTH COMMUNICATIESYSTEEM

Veel technologie in een klein pakketje!

Normale prijs: € 329,95

€ 259,00

Normale prijs: € 329,95

€ 259,00

Met de Cardo Packtalk Slim kun je met maximaal 15 rijders verbinden in zowel DMC modus en met 5 via Bluetooth. Met de Packtalk Slim kom je niks tekort! Voice Command, A2DP verbinding met telefoon of MP3-speler, FM radio, Music Sharing en Noise Cancellation. De Packtalk Slim is IP67 waterdicht! Aanbevolen door HJC voor een mooie pasvorm op hun helmen, maar ook geschikt voor een groot aantal andere helmen!
Omschrijving

Details

CARDO SCALA RIDER PACKTALK SLIM BLUETOOTH COMMUNICATION KIT

De Cardo Packtalk Slim is de opvolger van de Smarth. Dit keer is de Pactalk Slim voorzien van de technologie van de Packtalk, waar de Smarth nog hetzelfde was als de Smartpack. De Packtalk Slim is ook weer aanbevolen door HJC voor een mooie pasvorm op hun helmen, maar past ook op een groot aantal helmen van andere fabrikanten. De volledige lijst is te vinden op https://www.cardosystems.com/packtalkslim-compatible/ !

Met de unieke DMC Intercom functie kun je met tot 4 rijders in een groep verbinden over een afstand tot 3,5 km. Het speciale aan DMC is dat het netwerk reageert en zichzelf "repareert". De rijders in de verbonden groep kunnen vrijuit de groep verlaten en weer deelnemen terwijl het netwerk de verbinding draaiende houdt. Zodra je je motorvrienden toevoegt aan de lijst met bekende systemen, hoef je deze nooit meer opnieuw te koppelen. Wel zo makkelijk! De DMC Intercom functie is uniek in de wereld van communicatiesystemen.

Als je de DMC Intercom niet nodig hebt, kun je altijd nog overschakelen naar een meer energiezuinige Bluetooth modus. Middels Bluetooth kun je ook verbinding maken met andere merken communicatiesystemen dankzij Cardo Gateway. Daarnaast heeft de Packtalk Slim Voice Command, A2DP connectie voor met een telefoon of MP3-speler, ingebouwde FM radio, Noise Cancellation en Music Sharing (waarbij rijder en passagier naar dezelfde muziek kunnen luisteren afkomstig van één bron). Je kunt de Packtalk ook uitrusten met je eigen microfoon of speakers middels de 3,5mm jack aansluitingen.

De Cardo Packtalk Slim is IP67 waterdicht, wat betekent dat je de hem met een gerust hart in de hevigste regenbuien kunt blijven gebruiken.

Let op: Dit product is een single kit: je krijgt 1 Cardo Packtalk Slim systeem. Ook verkrijgbaar in een dual kit.

Eigenschappen

 • DMC Intercom: Dynamische intercom modus voor 15 rijders
 • Bereik:Tot 8 km (15 rijders), 1,5 km bike-to-bike
 • Intercom:15 rijders in DMC, 4 via Bluetooth
 • Extra:Cardo Gateway
 • Extra:IP67 Waterdicht
 • Extra:FM Radio
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Cardo
Reviews