• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 15:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

DAINESE GILET WAVE 3 RUGBESCHERMER

Perfecte Bescherming

KLIK OP PLAATJE OM TE DRAAIEN

Normale prijs: € 189,00

€ 169,90


Compleet zwart met een rood Dainese logo.
Omschrijving

Details

DAINESE Gilet Wave 3

Dainese’s Gilet Wave zet een nieuwe standaard met zijn unieke harnas-achtige ontwerp. De protector is EN 1621.1 (de Europese standaard voor beschermers van de wervelkolom) level 1 ( de op één na hoogste norm) gekeurd waardoor je volop kunt genieten van het ergonomisch verantwoorde design van de Gilet Wave omdat je weet dat je beschermt wordt wanneer het nodig is. De band om het middel werkt samen met onderling beweegbare platen om een protector te vormen die beweegt wanneer jij dat doet. Hoewel dit de Gilet bijna uniek in zijn soort maakt is de harnasconstructie de onderscheidende eigenschap die zorgt voor ongeëvenaard draagcomfort!

Product Informatie

De Gilet Wave biedt bescherming in meerdere lagen, de eerste daarvan zijn polypropyleen platen aan de buitenkant. Door het “golvende” patroon dat op de platen is aangebracht kunnen de platen de impact energie van een ongeluk beter verspreiden terwijl tegelijkertijd voorkomen wordt dat scherpe voorwerpen de protector doorboren. De volgende beschermende laag wordt gevormd door een aluminium kern in een honingraat structuur. Dit super lichte materiaal biedt ongeëvenaarde energie-absorptie en is werkelijk het beste wat er op dit gebied momenteel verkrijgbaar is. Zoals zo vaak heeft elk voordeel helaas ook een nadeel: doordat de honingraat structuur vervormd bij een ongeluk kan de protector hierna niet meer gebruikt worden. De harnas-structuur van de Gilet Wave wordt gevormd door CrashAbsorb materiaal. Een licht-elastisch, waterafstotend rubber dat impact-absorberend werkt en zich zet naar de vorm van je lichaam. Om het draagcomfort van de protector te verhogen heeft Dainese ventilatieopeningen op de platen van de Gilet aangebracht. Deze werken samen met de luchtdoorlatende honingraat structuur en een luchtdoorlatende 3D bubbel voering om een optimale luchtcirculatie te kunnen garanderen. 3D bubbel materiaal bestaat uit met lucht gevulde kamers onder een hoge druk die uitzetten als de temperatuur stijgt waardoor de luchtdoorstroming bevordert wordt. Daarnaast heeft Dainese de Gilet Wave voorzien van niet minder dan 4 zakken om je eigendommen in mee te nemen.

Sizing Chart

De Dainese Gillet komt in verschillende maten en het is belangrijk om de juiste maat te hebben voor ideaal comfort en bscherming. Model Sizes: Length of Protector: Gillet Wave 3 44 – 51 cm Gillet Wave 2 41,5 – 57 cm Gillet Wave 1 37,5 – 42 cm Belt Lengths Large 90 – 110 cm Medium 75 – 88 cm Small 75 cm or less

Kortom, wil jij veilig de weg op? Dan is de Wave Gilet wellicht een slimme keuze!

Specificaties

 • Protectie:Anti-shock structuur, slim fit vorm
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Dainese
Kleur Nee
Subkleuren Nee
Geslacht Heren
Reviews