2 producten

per pagina
AGV Insyde Black
€29990 €34495
AGV ARKBLUETOOTH
€24296 €26995

2 producten

per pagina

AGV elektronica

AGV is een bekend merk. Deels vanwege de lange geschiedenis, deels vanwege hun aanwezigheid in de motorsport en de vele topcoureurs die hun helmen gebruiken. De letters van AGV en de Italiaanse vlag in het logo zijn direct herkenbaar en sieren al sinds 1947 motorhelmen. Ze hebben een lange geschiedenis van razendsnelle innovatie in de ontwikkeling van helmen. Eén van hun bijzondere kwaliteiten is hoe snel ze de high-tech kwaliteit van hun premium modellen toepassen op de meer betaalbare modellen. Naast hun geweldige helmen bieden ze ook elektronica aan, zoals communicatiesystemen.

AGV motor elektronica bij ChromeBurner

Hier bij ChromeBurner hebben we een mooie selectie van AGV elektronica. Zoals hun communicatie systeem dat verbinding mogelijk maakt tot aan maximaal 4 rijders in groepsverband en een bereik heeft van 1,6 km. Sena's geavanceerde geluidscontrole zorgt ervoor dat de audio nooit wordt verstoord door omgevingsgeluiden. Het integreert ook allerlei verschillende functies. Als al deze voordelen niet de juiste keuze zijn, bekijk dan de rest van onze grote selectie motor communicatie systemen.

Waarom je AGV elektronica zou moeten kopen bij ChromeBurner

Woon je in Nederland en van snelle verzending en lage prijzen? Dan ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Als je een AGV communicatiesysteem bij ChromeBurner koopt, zal je profiteren van onze snelle wereldwijde verzending. Wij bieden ook een laagste prijs garantie.

Vragen over AGV elektronica?

Ons assortiment van motorelektronica is zo divers dat het mogelijk is dat je behoorlijk overweldigend kan worden. We proberen zoveel mogelijk relevante informatie te tonen in de productbeschrijvingen. Maar maak je geen zorgen als je er niet uitkomt. Bel ons op 073 200 80 20 of stuur ons een e-mail met jouw vraag naar klantenservice@chromeburner.com en onze gear geeks zullen al jouw vragen met plezier beantwoorden!