Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren

Toont 11 van 11

Cardo motor communicatiesystemen

Verbeter je rijervaring door met elkaar in contact te blijven met een Cardo communicatiesysteem. Bij ChromeBurner hebben we een dual-pack waar twee communicatiesystemen in zitten en een single-pack waar één Cardo communicatiesysteem in zit. Rijders kunnen hierdoor verbinding maken met hun muziek, telefoon en vooral - met elkaar.

Het beste communicatiesysteem ter wereld voor zowel onroad als offroad

Het is de passie van Cardo om jouw rit uitzonderlijk te maken middels hun communicatiesystemen. Zij zijn van mening dat motorrijden ook kan plaatsvinden in het gezelschap van je vrienden. Cardo heeft de Bluetooth-markt voor motorfietscommunicatie al in 2004 ontdekt. Destijds kwamen zij met ’s werelds eerste Bluetooth-headset. Het merk creëerde hiermee een nieuwe motorfietsrealiteit en een legende was geboren. Sindsdien vindt het merk de markt opnieuw uit en maken ze hun motorcommunicatiesysteem nóg beter.

De verschillende functionaliteiten

Tegenwoordig hebben de communicatiesystemen van Cardo verschillende functionaliteiten die jouw motorrit verbeteren. Zo is het met de Cardo Packtalk Bold mogelijk om maar liefst 15 rijders met elkaar te verbinden! Ideaal wanneer je in groepsverband op pad gaat. Deze nieuwe generatie communicatiesystemen heeft als toevoeging de Natural Voice Operation. Maak hierbij gebruik van Apple Siri of Ok Google om je smartphone te bedienen. Zo houd je veilig jouw handen aan het stuur gedurende de rit! Tevens is het bij de meeste Cardo communicatiesystemen mogelijk om deze te verbinden met je telefoon, MP3-speler, FM radio, en Noise Cancellation. Met Music Sharing is het mogelijk dat rijder en passagier naar dezelfde muziek luisteren, afkomstig van één bron! Bovendien rijd je met een gerust hart door hevige regenbuien want de Cardo Packtalk communicatiesystemen zijn waterdicht.

Blijf in contact met je motorvrienden

Rijd jouw favoriete route en houd contact met je vrienden middels een Cardo communicatiesysteem. Ben je benieuwd naar de verschillende versies en de functionaliteiten? Kom langs in onze winkel in Nieuwkuijk en we vertellen je er graag meer over. Laat je hier adviseren door een van onze deskundige medewerkers welk systeem aan jouw wensen voldoet. Weet je al precies welk Cardo communicatiesysteem je wilt hebben? Bekijk dan onze webshop! Plaats een bestelling voor 17:00 uur en wij verzenden jouw aanwinst dezelfde dag nog. Bij bestellingen vanaf €50,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Bij vragen neem je telefonisch contact met ons op via 073 200 80 20 of stuur een e-mail naar klantenservice@chromeburner.com.

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren