Producten 1-36 van 39

Pagina
per pagina
Cardo 40mm HD Speakers
54 95
Cardo Freecom 4 Plus Jbl Duo Bluetooth
309 95 449 95
Cardo Packtalk 2ND Helmet JBL Kit
114 71 134 95
Cardo Freecom-X/Spirit 2ND Helmet JBL Kit
119 90 129 95
Cardo Packtalk Edge 2ND Helmet Kit
106 56 129 95
Cardo Systems Packtalk Headphone
129 95
Cardo 40mm Speakerset
47 95

Producten 1-36 van 39

Pagina
per pagina

Cardo elektronica

Cardo was het eerste merk dat zich focuste op Bluetooth-headsets voor motoren. Ze zijn echt een innovatief merk in deze industrie en werken hard om het leven van motorrijders beter te maken. Ze verbinden je met je telefoon, met je muziek en met je vrienden. In 2003 zijn ze begonnen met het maken van Bluetooth communicatie systemen van hoge kwaliteit, maar ze vonden al snel een passie voor het helpen van collega motorrijders door hen te helpen verbinden. Nu zijn ze volledig gefocust op hun missie: jouw rit uitzonderlijk maken.

Cardo motor elektronica bij ChromeBurner

Hier bij ChromeBurner hebben we een mooie selectie van Cardo elektronica. Deze Cardo communicatiesystemen bieden allemaal hun eigen speciale voordelen. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, maar het ene systeem blinkt uit in het aantal mensen waarmee het verbinding kan maken en het andere systeem blinkt uit in hun geluidskwaliteit met JBL luidsprekers geïntegreerd in het apparaat om het best mogelijke geluid te bieden. Je kan de meeste Cardo elektronica kopen in duo packs of los.

Waarom zou je Cardo elektronica kopen bij ChromeBurner?

Als je in Nederland woont en houdt van snelle verzending en lage prijzen, dan ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Als je een Cardo communicatiesysteem bij ChromeBurner koopt, zul je profiteren van onze snelle wereldwijde verzending. Door onze grote voorraad kunnen de meeste artikelen direct na jouw bestelling worden verzonden. En dat is nog niet alles. Wij bieden ook een laagste prijs garantie.

Hulp nodig bij het kiezen van Cardo elektronica?

Ons assortiment van motorelektronica is zo divers dat het mogelijk is dat de keuze behoorlijk moeilijk kan worden. We proberen zoveel mogelijk relevante informatie te tonen in de productbeschrijvingen, Maar maak je geen zorgen als je er niet uitkomt. Bel ons op 073 200 80 20 of stuur ons een e-mail met jouw vraag naar klantenservice@chromeburner.com en onze gear geeks zullen al jouw vragen met plezier beantwoorden!