19 producten

per pagina

19 producten

per pagina

Midland elektronica

Midland als merk werd in 1959 opgericht in een kleine fabriek in Kansas City. Sindsdien is Midland een wereldleider op het gebied van radiocommunicatie en consumentenelektronica. Het merk zet zich elke dag in voor mensen op de weg, of ze nu in vrachtwagens, auto's of op motoren zitten. Midland streeft naar het creëren van ''een wereld waarin iedereen op een gemakkelijke en leuke manier kan communiceren''. Hun team van professionals, ingenieurs, onderzoekers en firmware en hardware ontwerpers besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van het product waardoor de communicatiesystemen van het merk Midland de meest geavanceerde, efficiënte technologische oplossing voor groepscommunicatie zijn.

Midland motorfiets elektronica bij ChromeBurner

Hier bij ChromeBurner hebben we een mooie selectie van Midland motor elektronica. Deze Midland communicatiesystemen blinken uit op verschillende aspecten. Ze bieden verschillende aantallen motorrijders die kunnen worden aangesloten en verschillende reeksen, maar ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, koppelbaar met andere merken en compatibel met helmen van elk merk. De meeste Midland communicatiesystemen zijn individueel of als twin pack verkrijgbaar.

Waarom Midland elektronica kopen bij ChromeBurner?

Als je in Nederland woont en van snelle verzending en lage prijzen houdt, is ChromeBurner de plek om jouw nieuwe Midland elektronica te kopen. Als je jouw Midland communicatiesysteem bij ChromeBurner bestelt, profiteert je van snelle wereldwijde verzending en onze laagste prijsgarantie. Door onze grote voorraad kunnen de meeste artikelen direct na jouw bestelling worden verzonden. Op deze manier betaalt je nooit te veel of wacht je nooit te lang op jouw nieuwe Midland elektronica.

Hulp nodig bij het kiezen van Midland elektronica?

Heb je nog twijfels of vragen over onze selectie Midland elektronica of een van onze andere motorelektronica? Stuur ons een e-mail met jouw vraag naar klantenservice@chromeburner.com of bel ons op 073 200 80 20 en onze gear geeks zullen met plezier al jouw vragen beantwoorden!