4 producten

per pagina
Nexx X-COM3 Sena Communicatiesysteem
132 59 169 99
Nexx X-Com 2
239 95 319 99
Nexx X-Com
Nexx X-Com
211 95 269 99

4 producten

per pagina

Nexx elektronica

Nexx staat bekend om hun stijlvolle, lichtgewicht, comfortabele en functionele helmen die door hun state-of-the-art technologie aan de veiligheidsnormen voldoen en deze zelfs overtreffen. Ze bieden ook goede kwaliteit elektronica en communicatiesystemen voor bij hun helmen.

Nexx motor elektronica bij ChromeBurner

ChromeBurner biedt een breed scala van motorelektronica en communicatiesystemen. Waaronder communicatiesystemen van Nexx. Elk communicatiesysteem blinkt uit in iets anders. Onze selectie van Nexx elektronica past perfect bij Nexx helmen, ze passen vlak aan de linkerkant van hun helmen en vermijden extra windgeruis door het slanke profiel. Ze kunnen verbinding maken met je telefoon, muziek, navigatiesysteem en tot 8 rijders in groepsverband. Met een groot bereik hoef je je nooit zorgen te maken dat je je rij partners uit het oog verliest.

Waarom Nexx elektronica kopen bij ChromeBurner?

Als je in Nederland woont en van snelle verzending en lage prijzen houdt, is ChromeBurner de plek om je Nexx elektronica te kopen. We hebben een laagste prijs garantie, dus je zal nooit te veel betalen voor jouw Nexx communicatiesysteem als je het hier bestelt. Dat is niet onze enige garantie, want wij bieden ook een snelle verzending. Zo betaal je nooit te veel of wacht je nooit te lang op je nieuwe Nexx elektronica.

Hulp nodig bij het kiezen van Nexx elektronica?

Ons ruime assortiment aan motorelectronica kan een beetje overweldigend zijn. Wij proberen zoveel mogelijk relevante informatie te tonen in de productbeschrijvingen. Maar maak je geen zorgen als je er niet uitkomt. Twijfel je nog of heb je vragen over Nexx elektronica? Stuur ons dan een e-mail met jouw vraag naar klantenservice@chromeburner.com of bel ons op 073 200 80 20 en onze gear geeks zullen al je vragen met plezier beantwoorden!