4 producten

per pagina
Schuberth SC1 Standard
€15745 €20995
Schuberth SC10U
€18895 €24995
Schuberth SC1 Advanced Communicatiesysteem
€18495 €25995
Schuberth SC1M
€19076 €24995

4 producten

per pagina

Schuberth elektronica

Schuberth is een Duits merk dat al sinds de jaren 1940 actief is. Ze begonnen met het produceren van veiligheidshelmen maar breidden hun activiteiten al snel uit naar motorhelmen. Sindsdien staan ze bekend om hun uitstekende kwaliteit, superieur draagcomfort en lage geluidsniveaus. Ze zijn trots op hun enorme windtunnel testfaciliteit en die werpt zijn vruchten af. Als aanvulling op hun geruisloze helmen, produceren ze ook communicatiesystemen.

Schuberth motorfiets elektronica

ChromeBurner heeft een mooie selectie van Schuberth motorfiets elektronica. Deze Schuberth communicatiesystemen blinken uit op verschillende aspecten. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, maar sommige zijn meer basic, terwijl andere de mogelijkheid bieden om verbinding te maken met veel meer rijders met een groter bereik. De Schuberth communicatiesystemen zijn te gebruiken met de bijbehorende Schuberth helmen. Bij enkele modellen van hun helmen zijn de microfoon, luidsprekers en antenne al in de helm geïntegreerd. De rest van het systeem klikt gemakkelijk in de voorgemaakte bevestigingen in de helm.

Voordelen van het kopen van Schuberth bij ChromeBurner

Wanneer je nieuwe Schuberth elektronica koopt bij ChromeBurner profiteer je van onze geweldige garanties. Wij bieden snelle wereldwijde verzending en lage prijzen. Door onze grote voorraad kunnen wij garanderen dat alle bestellingen zo snel mogelijk worden verzonden. Onze andere garantie is een laagste prijs garantie. Zo betaal je nooit te veel voor je nieuwe Schuberth elektronica als je bij ons bestelt en hoef je niet lang te wachten tot je bestelling bij je aankomt.

Heb je vragen over Schuberth communicatiesystemen?

Schuberth elektronica is een geweldige keuze, vooral in combinatie met een van hun helmen. We proberen alle informatie die je nodig hebt te bieden in de beschrijvingen van onze producten, maar als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. Onze gear geeks helpen je graag!