1 product

per pagina
Shark SHARKTOOTH Prime Communicatiesysteem
€9614 €13999

1 product

per pagina

Shark elektronica

Shark is een Frans bedrijf dat is opgericht door enthousiaste professionele racers die de handen ineen hebben geslagen om helmen te ontwerpen die echt aansluiten bij de stijlen en wensen van rijders op alle niveaus. Zij hebben Shark in 1986 opgericht en verleggen de grenzen van wat kan worden bereikt op het gebied van innovatie en veiligheid. Shark producten worden gemaakt met niet alleen de veiligheid maar ook de portemonnee van de rijder in het achterhoofd. Hoewel de kwaliteit geweldig is, dragen hun producten geen top-kwaliteit prijs. Naast helmen produceren ze ook hun eigen motor elektronica en motor communicatie systemen.

Shark motor elektronica

Als aanvulling op hun geweldige helmen, heeft Shark de Shark Sharktooth communicatieset geproduceerd. Dit is een mooie budgetvriendelijke communicatieset. Deze kan natuurlijk gekoppeld worden met je telefoon en GPS systeem om naar muziek te luisteren en je navigatie aanwijzingen te ontvangen. Dit systeem heeft DSP noise cancelling, biedt een geweldige geluidskwaliteit en het is volledig waterdicht. Het Shark communicatie systeem biedt intercom functionaliteit voor twee personen met een bereik tot 200m, dus het is een perfecte duo eenheid.

Voordelen van het kopen van Shark bij ChromeBurner

Als je Shark elektronica koopt bij ChromeBurner profiteer je van al onze geweldige diensten. Wij bieden lage prijzen en snelle wereldwijde verzending. Vanwege onze grote voorraad, kunnen wij zeer snel leveren. Dat is slechts onze eerste garantie. Wij garanderen ook de laagste prijzen. Zo betaal je nooit te veel of wacht je nooit te lang op alles wat je bij ChromeBurner bestelt, inclusief deze Shark elektronica.

Heb je vragen over Shark communicatiesystemen?

Met al deze specificaties kan ons ruime assortiment motorelektronica behoorlijk overweldigend zijn. We proberen zoveel mogelijk relevante informatie te tonen in de productbeschrijvingen. Maar maak je geen zorgen als je nog vragen hebt over onze producten. Onze gear geeks zullen met plezier al je vragen beantwoorden. Stuur ons een berichtje op klantenservice@chromeburner.com of bel ons op 073 200 80 20.