3 producten

per pagina
Shoei SRL-Mesh Harman Kardon
€29520 €396
Shoei SRL-01 Neotec II
€23920 €299
Shoei SRL-02 GT-Air II - Neotec II
€23920 €319

3 producten

per pagina

Shoei elektronica

Shoei is één van de populairste merken ter wereld en er wordt regelmatig gezegd: ''eens een Shoei, altijd een Shoei''. Al jaren maken ze helmen die door veel motorrijders zeer gewaardeerd worden. Dit Japanse bedrijf is opgericht in 1945 en is altijd bezig geweest met het maken van helmen. Kort na het maken van motorhelmen gingen mensen racen met Shoei helmen en dat hebben ze duidelijk in het imago van een kwaliteitsmerk verworven. Nu maken ze ook motor communicatiesystemen die bij hun helmen passen.

Shoei motor communicatie systeem

Als aanvulling op hun geweldige helmen produceert Shoei ook communicatiesystemen die compatibel zijn met sommige van hun helmen. Controleer de beschrijving hiervan om alle compatibele helmen te zien. Wij hebben het SRL Shoei Rider Link Bluetooth communicatiesysteem in ons assortiment. Dit communicatiesysteem is uiteraard in staat om te koppelen met jouw telefoon en GPS systeem. Daarnaast kan dit communicatiesysteem verbinding maken met maximaal 7 extra personen met een bereik van maximaal 1,6 km. Het is dus heel gemakkelijk om via dit communicatiesysteem in contact te blijven met je reismaatjes.

Voordelen van het kopen van Shoei bij ChromeBurner

Als je Shoei elektronica koopt bij ChromeBurner profiteer je van al onze geweldige diensten. Wij bieden lage prijzen en snelle wereldwijde verzending. Wij kunnen een snelle verzending garanderen vanwege onze grote voorraad. Maar dat is niet onze enige garantie. Wij bieden ook een laagste prijs garantie, dus als je Shoei elektronica bij ChromeBurner bestelt zal je nooit teveel betalen of te lang wachten op jouw pakket.

Heb je vragen over Shoei motor elektronica?

Met al deze specificaties kan ons ruime aanbod aan motorelektronica behoorlijk overweldigend zijn. We proberen zoveel mogelijk relevante informatie te tonen in de productbeschrijvingen. Maar maak je geen zorgen als je nog vragen hebt over onze producten. Onze gear geeks beantwoorden met plezier al je vragen. Bel ons op 073 200 80 20 of stuur een berichtje op klantenservice@chromeburner.com.