3 producten

per pagina
TomTom Rider 550
319 399
TomTom Rider 550 Premium Pack
419 499

3 producten

per pagina

TomTom elektronica

TomTom is opgericht in 1991 en is een bekend merk voor navigatiesystemen. Het eerste TomTom navigatiesysteem was zo'n succes dat hun merknaam een synoniem is geworden voor navigatie. Vandaag de dag zijn ze toonaangevend op het gebied van locatie technologie en stoppen ze hun decennialange inzichten in bestuurders in alles wat ze maken. Natuurlijk ontwerpen ze ook navigatiesystemen speciaal voor motoren.

TomTom-navigatiesystemen voor de motor

De motor navigatiesystemen van TomTom bieden eindeloze mogelijkheden. Dankzij de Wi-Fi-functionaliteit op de 550 systemen in ons assortiment heb je geen computer meer nodig voor updates, het systeem heeft spraakbesturing en een snelle processor. Je kunt je eigen routes samenstellen met tal van 'Bike Points of Interest' en je routes delen via Bluetooth. Natuurlijk kunnen deze navigatiesystemen je de snelste routes geven of de routes met de meeste bochten voor de leukste rit. De GPS-instructies bevatten ook gevaarlijke locaties op de weg, bochten met een hoog risico en verkeersopstoppingen.

Waarom je TomTom zou moeten kopen bij ChromeBurner

Als je iets bij ChromeBurner bestelt, profiteer je van onze geweldige services. Deze TomTom navigatiesystemen zijn niet anders. Onze snelle verzending kan je wereldwijd bereiken. We bieden ook een laagste prijsgarantie, dus je zult deze SP Connect montagesystemen niet tegen een betere prijs vinden dan hier. Klinkt goed? Bekijk dan ons hele assortiment motorelektronica.

Heb je vragen over TomTom navigatiesystemen?

Een TomTom navigatiesysteem is een goede keuze. Als je nog vragen hebt over deze of een van onze andere producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze gear geeks beantwoorden graag al je vragen. Bel ons op 073 200 80 20 of stuur ons een bericht op klantenservice@chromeburner.com.