Gratis verzending vanaf €50,-
NL

Evenementen

Evenementen, wij houden ervan. Vooral diegene die betrekking hebben op onze hobby: motorrijden! Ouwehoeren over motoren, andere mensen ontmoeten, ervaringen delen, kennis opdoen en je laten inspireren. Dat is ook de reden dat we het hele jaar door zowel zelf evenementen organiseren als anderen ondersteunen met die van hen. De evenementen hebben diverse thema’s evenals een gevarieerd aanbod activiteiten, zodat er voor elk wat wils is. De inloop is vaak gratis, omdat we vinden dat iedereen welkom moet zijn. Samen met onze leveranciers, partners, genodigden en natuurlijk met jou, gaan we er leuke dagen van maken!

Neem snel een kijkje hieronder naar welke evenementen we op dit moment op de planning hebben staan, noteer ze in je agenda en dan zien we elkaar snel! In verband met het corona virus is de kalender momenteel wat minder gevuld dan normaal. Hou deze pagina daarentegen goed in de gaten, want zodra de corona maatregelen het weer toelaten zal er weer hard worden gewerkt om de kalender weer te vullen met allerlei toffe activiteiten!


Evenementenkalender

  • 31 oktober 12:00 - 17:00 Halloween - Ook tijdens Halloween staan wij gewoon voor u klaar.

  • 1 november Koopzondag showroom - Elke 1e zondag van de maand is onze showroom geopend.

  • 27 november 10:00 - 18:00 Black Friday - Black Friday weekend

  • 6 december 12:00 - 17:00 Koopzondag showroom - Elke 1e zondag van de maand is onze showroom geopend.

  • 26 december 10:00 - 17:00 Tweede kerstdag - Onze showroom is op tweede kerstdag geopend.

  • 2 januari 10:00 - 17:00 Eerste winkeldag van het jaar - Ook de eerste winkeldag van het jaar zijn wij geopend.


Onderdeel uitmaken van onze evenementen?

Wil jij ons helpen om deze ervaringen nog mooier te maken? Dit kan bijvoorbeeld door jouw zelfontwikkelde product te presenteren in een stand, mensen kennis laten te maken met jouw motorclub, of door een workshop te geven tijdens een van onze koopavonden. Als jij denkt dat je een waardevolle toevoeging kunt zijn in welke vorm dan ook, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan via marketing@chromeburner.com of door gewoon door te bellen naar 0732008020 en wie weet kom jij ons binnenkort vergezellen op een van onze evenementen!

Gratis verzending vanaf €50,-