Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Italian Riders Day

Italië, het land van pizza, de Stelviopas en natuurlijk prachtige designs. Waarom zouden we niet een stukje van bella Italia naar Nederland halen? Nou, dat doen we dan ook! Noteer 16 mei alvast je in agenda, want na succesvolle voorgaande edities gaan we samen met de MV Agusta Owners Club Benelux ook de Italian Riders Day in 2020 organiseren!

In Italië weten ze wel hoe ze motoren moeten bouwen. Van karakteristieke klassiekers tot hedendaagse gespierde perfectie, ze zullen 16 mei allemaal vertegenwoordigd zijn in Nieuwkuijk. Liefhebbers van Italiaanse perfectie zijn van harte welkom om hun passie te delen met andere appassionati! De inloop is gratis!

Wat is er te doen?

Tijdens het evenement zullen merken als Dainese, Alpinestars en AGV aanwezig om de nieuwste trends op het gebied van motorkleding en helmen te laten zien. Ook zijn er op het terrein meerdere clubs met een voorliefde voor Italiaanse motoren te vinden waar je informatie over kan krijgen. Natuurlijk zijn er ook acties in de winkel waar je alleen op deze dag van kan profiteren. En dit alles onder het genot van een Italiaans kopje koffie en er zal ook een foodtruck aanwezig zijn voor de hapjes.

Bedrijf Activiteit Website
MV Agusta Owners Club Kennismaking met MV Agusta Owners Club www.mvocb.nl
Dutch Aprilia Owners Kennismaking met de Dutch Aprilia Owners www.aprilia-owners.nl
ChromeBurner Prijsuitreiking www.chromeburner.nl

Het bovenstaande programma is nog in ontwikkeling. Houd deze pagina in de gaten voor updates!Aanmelden

Laat je vrienden alvast weten dat je erbij bent via het Facebook event!
Facebook event

Locatie

De Italian Riders Day word dit jaar georganiseerd in en rondom onze winkel in Nieuwkuijk!

Adres:
Touwslager 10,
5253 RK, Nieuwkuijk,
Nederland

Routebeschrijving

Onderdeel uitmaken van de Italian Riders Day?

Wil jij ons helpen om de ervaring nog mooier te maken? Dit kan bijvoorbeeld door met jouw Italiaanse motorclub aanwezig te zijn op het evenement of maak jij de beste spaghetti en wil je dit serveren aan onze gasten? We staan voor alles open mits het gerelateerd is aan Italië uiteraard! Heb je interesse, neem dan contact met ons op te mailen naar mar[email protected] of bel naar 0732008020.


MV Agusta Owners Club Benelux

De MV Agusta Owners Club Benelux werd opgericht in 2001. De algemene doelstelling van de MV Agusta Owners Club Benelux is om bezitters van en geïnteresseerden in MV Agusta bijeen te brengen, evenementen te organiseren en om nieuws en informatie over het merk en de clubactiviteiten uit te wisselen. Dit alles om samen van het merk en de motoren te genieten.


Dutch Aprilia Owners (DAO)

Zaterdag 17 november 2018 hebben een aantal Aprilia rijders de aftrap gegeven voor het oprichten van de nieuwe merkenclub de Dutch Aprilia Owners (DAO). De club richt zich op alle Aprilia rijders in Nederland en België die het merk een warm hart toedragen en deze passie gezamenlijk willen delen . Het doel van het bestuur is om leuke en gezellige evenementen te organiseren voor de Aprilia rijders in Nederland en België. Tevens kunt u via ons ook technische vragen stellen over uw type Aprilia en kunnen wij voorzien in officiële merchandise van Aprilia.In 2020 organiseren wij de volgende evenementen:

Seizoensopening Italian Riders Day