Garmin Zumo 396 LMT-S

- +

  • Screen specification: 4.3" 480x272 touchscreen
  • Maps: Downloadbare kaarten via Garmin, Vooraf geladen: volledig Europa
  • Extra informatie: Avontuurlijke routes, MP3 speler, Verkeersinformatie
  • Verbindingsopties: Bluetooth, GPS, Wi-Fi
  • Gratis verzending vanaf €50,- | 30 dagen retourneren
  • Vóór 22:00u besteld, dezelfde dag verzonden mits bij ons op voorraad
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie
  •   4.5 op Google
omschrijving

De Garmin Zumo 369 LMT-S

De Garmin Zumo 396 LMT-S is een navigatiesysteem specifiek ontwikkeld voor gebruik op de motor. Met een stevige, IPX7 waterdichte behuizing en een handschoenvriendelijk 4.3" touchscreen is hij op alles voorbereid. Verbind de Zumo via Bluetooth met je telefoon en communicatiesysteem en bedien de muziek en telefoongesprekken direct vanaf het scherm van de Zumo. Via de Smartphone Link app kun je ook live verkeersinformatie en weerberichten ontvangen. De Garmin Adventurous Routing functie helpt je bij het plannen van een interessante route door de voorkeur te geven aan kronkelige wegen en heuvelachtig landschap en autowegen zo veel mogelijk te vermijden. Via de ingebouwde Wi-Fi kun je gemakkelijk kaart- en softwareupdates doorvoeren zonder hulp van een computer.

De Garmin Zumo 396 LMT-S heeft gedetailleerde kaarten van heel Europa met gratis levenslange kaartupdates. Voor meer informatie over de kaartdekking, klik hier: Garmin Zumo kaartdekking

extra informatie
Merk Garmin
Is on Sale Nee
Navigatie systeem type Zumo 396 LMT-S
Rijstijl Adventure/Touring
Verbindingsopties Bluetooth, GPS, Wi-Fi
Waterdichtheid IPX7
Screen specification 4.3" 480x272 touchscreen
Extra informatie Avontuurlijke routes, MP3 speler, Verkeersinformatie
maattabel
reviews
Sluiten
U plaatst een review over: Garmin Zumo 396 LMT-S
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

faq

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen een TomTom en een Garmin?

De verschillen zijn legio, maar dit zijn wat ons betreft de belangrijkste verschillen: Een TomTom Rider is qua bediening wat gebruiksvriendelijker en voelt meer als een smartphone. Met de Garmin heb je meer opties qua routeplanning en kun je ook offroad rijden via zogenaamde tracks.

Hoe installeer ik dit navigatiesysteem op mijn motor?

De navigatiesystemen die wij verkopen worden geleverd met een bevestiging voor op het stuur van het merk RAM-Mounts. Bij de meeste motoren kun je hiermee uit de voeten, maar als je een betere oplossing nodig hebt dan kun je je hart ophalen met alle mogelijke onderdelen die RAM-Mounts in het assortiment heeft.

Welke kaarten zitten er op dit navigatiesysteem?

Bij elk navigatiesysteem vermelden wij op onze website welke kaarten er vooraf geïnstalleerd zijn en of je andere kaarten kunt downloaden (eventueel tegen betaling) van de website van de fabrikant. Kijk hiervoor net naast of onder de foto van het product.

Kan ik zelf routes uploaden in dit navigatiesysteem?

In zowel de TomTom als de Garmin navigatiesystemen kun je zelf GPX-routebestanden inladen. Deze bestanden kun je zelf maken met behulp van de TomTom of Garmin software, of downloaden van het internet.