• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

 • Laagste prijsgarantie

  En persoonlijke service

GARMIN ZUMO 595 LM TRAVEL EDITION MOTORNAVIGATIE

Het meest uitgebreide navigatiesysteem voor de motor

Normale prijs: € 599,99

€ 496,00

Beschikbaarheid: Geen voorraad

Wees de eerste om dit product te waarderen

De Garmin Zumo 595 LM Travel Edition is een luxe motornavigatie dat niets meer te wensen over laat. Het grote 5" touchscreen is zeer scherp en helder en gemakkelijk te bedienen. Koppel je smartphone aan de Zumo 595 en bedien je muziek en telefoontjes direct op het scherm. Zelfs Spotify is direct te gebruiken. De Zumo 595 LM heeft de Full Europe map voorgeinstalleerd. Kaarten van andere delen van de wereld zijn beschikbaar als gratis download.
Omschrijving

Details

GARMIN ZUMO 595 LM TRAVEL EDITION MOTORNAVIGATIE

De Garmin Zumo 595 LM Travel Edition is het meest uitgebreide navigatiesysteem voor op de motor. Met een prachtig 5" 800x480 touchscreen, dat zowel in landschapmodus als portretmodus gebruikt kan worden, wordt het navigeren door onbekend terrein en over nieuwe wegen een eitje! Koppel je telefoon en Bluetooth communicatiesysteem en bedien alle media direct vanaf het scherm van de Zumo: muziek, telefoongesprekken, notificaties en zelfs Spotify! De Garmin Adventurous Routing functie helpt je bij het plannen van een interessante route door de voorkeur te geven aan kronkelige wegen en heuvelachtig landschap en autowegen zo veel mogelijk te vermijden. Via de ingebouwde Wi-Fi kun je gemakkelijk kaart- en softwareupdates doorvoeren zonder hulp van een computer. Garmin Real Directions geeft je aanwijzingen op basis van Foursquare data. Zo kan de Zumo je aanwijzingen geven als "Sla rechtsaf bij de stoplichten" of "U heeft uw bestemming bereikt bij het rode gebouw aan de rechterzijde van de weg". Makkelijker wordt het niet toch?

De Garmin Zumo 595 LM Travel Edition heeft de Full Europe map voorgeinstalleerd staan. Met gratis lifetime service kun je deze altijd up-to-date houden. Kaarten van Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Midden Oosten en Noord Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland gratis te downloaden. Voor meer informatie over de kaartdekking, klik hier: Garmin Zumo kaartdekking

Special features

 • Connection:GPS, Bluetooth, Wi-Fi
 • Intercom:Designed specifically for motorcycle riders
 • Waterproof:IPX7 weather resistant
 • Screen:5" 800x480 touchscreen
 • Media:Control music from smartphone or MP3 player, Spotify link
 • Maps:Full Europe map preloaded, other maps available as free download
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Garmin
Reviews