Garmin Zumo 595 LM Travel Edition

Niet op voorraad
  • Screen specification: 5" 800x480 touchscreen
  • Maps: Downloadbare kaarten via Garmin, Vooraf geladen: volledig Europa
  • Extra informatie: Avontuurlijke routes, MP3 speler, Spotify, Verkeersinformatie
  • Verbindingsopties: Bluetooth, GPS, Wi-Fi
  • Gratis verzending vanaf €50,- | Gratis retourneren binnen NL
  • Op werkdagen vóór 22:00u besteld, dezelfde dag verzonden
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie

omschrijving

Garmin Zumo 595 LM Travel Edition 

De Garmin Zumo 595 LM Travel Edition behoort tot de premium navigatiesystemen. Met een prachtig 5" 800x480 touchscreen, dat zowel in landschapmodus als portretmodus gebruikt kan worden, wordt het navigeren door onbekend terrein en over nieuwe wegen een eitje!

Welke functies heeft de Zumo 595 LM Travel Edition?

Koppel je telefoon en Bluetooth communicatiesysteem en bedien alle media direct vanaf het scherm van de Zumo: muziek, telefoongesprekken, notificaties en zelfs Spotify! De Garmin Adventurous Routing functie helpt je bij het plannen van een interessante route door de voorkeur te geven aan kronkelige wegen en heuvelachtig landschap en autowegen zo veel mogelijk te vermijden. Via de ingebouwde Wi-Fi kun je gemakkelijk kaart- en softwareupdates doorvoeren zonder hulp van een computer. Garmin Real Directions geeft je aanwijzingen op basis van Foursquare data. Zo kan de Zumo je aanwijzingen geven als "Sla rechtsaf bij de stoplichten" of "U heeft uw bestemming bereikt bij het rode gebouw aan de rechterzijde van de weg". Makkelijker wordt het niet toch?

Welke maps zijn er beschikbaar? 

De Garmin Zumo 595 LM Travel Edition heeft de Full Europe map voorgeinstalleerd staan. Met gratis lifetime service kun je deze altijd up-to-date houden. Kaarten van Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Midden Oosten en Noord Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland gratis te downloaden. Voor meer informatie over de kaartdekking, klik hier: Garmin Zumo kaartdekking

extra informatie

Merk Garmin
Is on Sale Nee
Navigatie systeem type Zumo 595 LM
Rijstijl Adventure/Touring
Verbindingsopties Bluetooth, GPS, Wi-Fi
Waterdichtheid IPX7
Screen specification 5" 800x480 touchscreen
Extra informatie Avontuurlijke routes, MP3 speler, Spotify, Verkeersinformatie

maattabel

faq

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen een TomTom en een Garmin?

De verschillen zijn legio, maar dit zijn wat ons betreft de belangrijkste verschillen: Een TomTom Rider is qua bediening wat gebruiksvriendelijker en voelt meer als een smartphone. Met de Garmin heb je meer opties qua routeplanning en kun je ook offroad rijden via zogenaamde tracks.

Hoe installeer ik dit navigatiesysteem op mijn motor?

De navigatiesystemen die wij verkopen worden geleverd met een bevestiging voor op het stuur van het merk RAM-Mounts. Bij de meeste motoren kun je hiermee uit de voeten, maar als je een betere oplossing nodig hebt dan kun je je hart ophalen met alle mogelijke onderdelen die RAM-Mounts in het assortiment heeft.

Welke kaarten zitten er op dit navigatiesysteem?

Bij elk navigatiesysteem vermelden wij op onze website welke kaarten er vooraf geïnstalleerd zijn en of je andere kaarten kunt downloaden (eventueel tegen betaling) van de website van de fabrikant. Kijk hiervoor net naast of onder de foto van het product.

Kan ik zelf routes uploaden in dit navigatiesysteem?

In zowel de TomTom als de Garmin navigatiesystemen kun je zelf GPX-routebestanden inladen. Deze bestanden kun je zelf maken met behulp van de TomTom of Garmin software, of downloaden van het internet.

reviews

Sluiten
U plaatst een review over: Garmin Zumo 595 LM Travel Edition
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.