Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Schuberth helmen

Producten 1 tot 20 van totaal 69

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 69

per pagina

Een Schuberth helm is voor veel motorrijders een synoniem voor kwaliteit en comfort. Schuberth legt de focus op het maken van een zo stil mogelijke helm en slaagt hier erg goed in. De helmen zijn, binnen hun segment, vaak de stilst mogelijke optie. Schuberth is met name bekend geworden met de C3 Pro en C4 systeemhelmen en inmiddels is er zelfs al een C4 Pro systeemhelm op de markt gebracht.

De bekende Duitse kwaliteit vind je in een Schuberth helm

Veel goede producten komen uit Duitsland, net als de bekende helmenfabrikant Schuberth. Ze hebben een paar van de meest technologisch geavanceerde en moderne helmen ontwikkeld die vandaag de dag te koop zijn. Schuberth was ook de eerste met een volledig geïntegreerd communicatiesysteem, waarbij de speakers en microfoon standaard in de helm ingebouwd zitten. Deze is in de C4 systeemhelm ingebouwd en kan door enkel een SC1 systeem aan te schaffen, gebruikt worden. Klik het SC1 systeem in en maak gebruik van de intercom. Schuberth is het enige merk dat dit in deze mate heeft ontwikkeld. Veel landelijke politiediensten rijden met een Schuberth helm en zijn al overtuigd van de kwaliteit. In de webshop van ChromeBurner vind je ook accessoires voor je Schuberth helm zoals verschillende vizieren.

Bestel gemakkelijk in onze webshop

Wanneer je de perfecte helm hebt gevonden, bestel je deze eenvoudig en snel in onze webshop. Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. Als jouw helm op voorraad is, wordt hij zelfs dezelfde dag nog verstuurd. Bovendien mag je jouw nieuwe helm gratis retourneren als je niet tevreden bent. Heb je vragen voor ons? Neem dan contact op door te bellen naar 073 200 80 20 of te mailen naar [email protected].