Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Scorpion helmen

Producten 1 tot 20 van totaal 70

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 70

per pagina

Een Scorpion helm is de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar een helm met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Scorpion beschikt over een uitgebreid aanbod aan helmen. De prijs van deze helmen vallen in het middensegment. De helmen beschikken wel over verschillende eigenschappen die je vaak bij duurdere helmen tegenkomt. Kijk rond in de webshop en ontdek het assortiment en de specificaties van Scorpion helmen.

Een Scorpion helm is voor jou de beste keuze

Scorpion is een helmfabrikant die bekendstaat om helmen voor een relatief gunstige prijs maar van hoge kwaliteit. De Exo-Combat is een unieke helm. Dit vertaalt zich zowel in de look als eigenschappen dankzij het afneembare kinstuk. De Exo-1400 Air Carbon is de lichtste integraalhelm met zonnevizier. Dit komt omdat Carbon gebruikt wordt als materiaal. De ADX-1 is een van de weinige adventure helmen die tegelijkertijd ook een systeemhelm is. De pas gelanceerde Exo-R1 Air zien wij als een van de beste racehelmen op de markt, die ook nog zeer gunstig geprijsd is.

Het Air Pump System: een unieke feature zorgt voor de perfecte pasvorm

Een uniek kenmerk dat vaak wordt toegepast op Scorpion helmen is het Air Pump System. Met dit systeem worden de wangkussens met een luchtpompje opgepompt, zodat de helm strakker komt te zitten. Dankzij dit systeem profiteer je van een perfecte pasvorm.

Heb je vragen over onze producten?

Wil je meer weten over onze producten? Of wil je graag de verschillende Scorpion helmen uitproberen? Kom dan langs in onze fysieke winkel in Nieuwkuijk, waar wij jou helpen bij het vinden van een motorhelm. Heb je nog vragen? Bel naar 073 200 80 20 of mail naar [email protected]