• Gratis verzending

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

ROOF BOXXER CARBON MAT ZWART SYSTEEMHELM

De evolutie van de Boxer V8!

KLIK OP PLAATJE OM TE DRAAIEN
€ 529,00

* Vereiste velden

€ 529,00
Eén van de meest iconische helmen ter wereld heeft een fikse update gekregen. De Roof Boxxer Carbon heeft een multi-composiet fiberglas en carbon buitenschaal, een kinstuk dat automatisch vergrendelt, een verbeterde pakking langs het vizier en een aanpasbaar interieur. De kinband is voorzien van een microlock snelsluiting. Eigenlijk doet de Boxxer Carbon alles dat de Boxer V8 doet, maar dan beter!
Omschrijving

Details

ROOF BOXXER CARBON MATTE BLACK

Eén van de meest iconische helmen ter wereld heeft een fikse update gekregen. De Roof Boxer V8 heeft een nieuw broertje in de vorm van de Boxxer Carbon. Dat zie je goed, dat is Boxxer met dubbel-X. De extra X is om aan te geven dat de Boxer V8 op 10 punten verbeterd is. De naam verraadt het al een beetje: de Boxxer Carbon heeft een buitenschaal gemaakt van multi-composiet fiberglas en carbon. Samen met de double density EPS binnenschaal zorgt dit voor maximale bescherming en een laag gewicht. Een andere belangrijke verandering is het nieuwe vergrendelingssysteem van het kinstuk. Bij de Boxer V8 moest je deze nog links en rechts handmatig vastzetten maar bij de Boxxer Carbon gaat dit automatisch. Wel zo makkelijk!

Daarnaast zijn er nog een aantal minder opvallende wijzigingen doorgevoerd. Zo is de pakking langs het vizier aangepast voor betere weersbestendigheid. Het interieur is aanpasbaar met uitneembare kussens om de vorm naar het hoofd aan te passen. De kinband is voorzien van een microlock snelsluiting ten opzichte van de "autogordel" op de Boxer V8. Deze kinband zit met 4 punten aan de schaal bevestigd zodat de helm in geval van een ongeluk niet meer achterover weg kan rollen.

Alles bij elkaar heeft de Boxxer Carbon het merk Roof naar een nieuw niveau gebracht: niks dan verbeteringen en de urban uitstraling is volledig intact gebleven!

Eigenschappen

 • Schaal:Multi-composiet fiberglas en carbon
 • Vergrendeling:Automatische vergrendeling van het kinstuk
 • Interieur:Aanpasbare pasvorm
 • Ventilatie:Kinventilatie regelbaar in 2 stappen + chin curtain meegeleverd
 • Sluiting:Microlock snelsluiting
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Roof
Helm Serie Boxxer
Kleur Zwart
Subkleuren Rood
Afwerking Mat
Dubbel-D Sluiting Nee
Zonnevizier Nee
Homologatie ECE 22.05
Buitenschaal Carbon
Reviews