• Gratis verzending

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

SHOEI NEOTEC II ZWART

De Shoei Neotec is nu nog perfecter.

KLIK OP PLAATJE OM TE DRAAIEN
€ 599,00

* Vereiste velden

€ 599,00
De Shoei Neotec is nog perfecter geworden: Dit is de nieuwe Shoei Neotec II. Voorbereid voor naadloze integratie van een Sena SRL Bluetooth systeem, herziene ventilatie voor meer frisse lucht en wangkussens met Noise Isolator voor minder herrie en meer comfort. Net als de Neotec, is de Neotec II gemaakt van AIM multicomposiet materiaal en voorzien van intern zonnevizier, snelsluiting en een dubbele P/J homologatie.
Omschrijving

Details

SHOEI NEOTEC II BLACK

De onwijs succesvolle Shoei Neotec is verbeterd: de Shoei Neotec II is een zeer goed uitgedachte systeemhelm. Het belangrijkste nieuws is dat de Neotec II is voorbereid op het Sena SRL Bluetooth communicatiesysteem. Dit systeem integreert naadloos in de helm dus je krijgt geen uitstekende onderdelen die de aerodynamica van de helm negatief beïnvloeden. Net als zijn voorganger, is de Neotec II gemaakt van AIM: Shoei's in eigen beheer ontwikkeld multicomposiet materiaal voor optimale stijfheid en minimaal gewicht. De binnenschaal bestaat uit EPS met twee verschillende dichtheden voor de beste impactabsorptie. De snelsluiting van de kinband is uitgevoerd in roestvrijstaal. De Neotec II heeft een dubbele P/J homologatie, wat betekent dat de helm in zowel open als gesloten positie legaal te gebruiken is. Je hoeft enkel het schuifje om te zetten om de helm in de open positie te vergrendelen!

Het comfortniveau aan boord van de Neotec II is zeer hoog. Hij is uitgerust met een zonnevizier en een uitneembaar en wasbaar interieur van zeer comfortabel materiaal. De nieuwe wangkussens hebben nu een zogenaamde "Noise Isolator": deze zorgt er voor dat er minder windruis in de helm komt en zorgt voor maximale geluidsdemping. De ventilatie is ook op de schop gegaan: de grote inlaten op de voorkant van de helm zorgen er samen met de Vortex-Generator voor dat je altijd het hoofd koel kunt houden.

De Neotec II is beschikbaar in 8 verschillende kleuren en in de nieuwe Excursion graphic, die in 3 kleurstellingen komt.

Eigenschappen

 • Buitenschaal:AIM multicomposiet
 • Vizier:Inclusief Pinlock vizier, intern zonnevizier
 • Ventilatie:Herziene ventilatie met Vortex-Generator
 • Interieur:Uitneembaar en wasbaar, Noise Isolator wangkussens
 • Communicatie:Voorbereid voor Sena SRL Bluetooth communicatie
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Shoei
Helm Serie Neotec II
Kleur Zwart
Subkleuren Nee
Afwerking Glans
Dubbel-D Sluiting Nee
Zonnevizier Ja
Homologatie ECE 22.05
Buitenschaal Fiberglass
Maattabel

Details

Size XS S M L XL XXL
CM 53-54 55-56 57-58 59-60 61-62 63-64
Inch 20 7/8-21 1/4 21 5/8-22 22 1/2-22 7/8 23 1/4-23 5/8 24-24 3/8 24 3/4-25 1/8
Reviews