Levering

Wat rekenen jullie aan verzendkosten?
Binnen Nederland en België rekenen wij €7,95 verzendkosten, maar enkel als je bestelling onder de €50 is. Daarboven is verzending gratis.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Als je jouw bestelling van maandag tot en met vrijdag vóór 17:00 uur hebt geplaatst, zal deze dezelfde dag nog door ons worden verzonden en kan je de bestelling de volgende dag in huis verwachten. Heb je jouw bestelling op tussen vrijdag 17:00 en zondag 16:00 geplaatst, dan verzenden wij je bestelling op zondag en zal deze maandag bezorgd worden.

Hoe worden onze pakketten verzonden?
Onze pakketten worden meegegeven aan PostNL. De producten zijn altijd goed verpakt en worden verzonden in een kartonnen omdoos.

Waar is mijn bestelling?
Nadat wij het pakket met jouw bestelling gereed hebben gemaakt, sturen wij een track & trace code. Met die code kan je jouw pakket volgen op de website van de vervoerder. Mocht er iets aan de hand lijken met je pakket, neem dan contact op met onze klantenservice en zij zullen je verder helpen!

Kan ik mijn bestelling bij een servicepunt laten bezorgen?
Helaas is het bij ons niet mogelijk om uw pakket bij een PostNL servicepunt te laten leveren.

Kan ik mijn bestelling ophalen bij jullie in de winkel?
Dat is zeker mogelijk. Je kunt tijdens het afrekenen kiezen voor "store pick up" als verzendmethode. Je bestelling ligt dan 30 minuten later voor je klaar om op te komen halen!

Worden mijn bestelde producten in één keer geleverd?
Wij proberen altijd alle producten in één pakket naar je te verzenden.

Kom je er toch niet uit?


Geen probleem, onze klantenservice afdeling helpt je graag verder! Je kunt ons een mail sturen naar klantenservice@chromeburner.com of ons bellen op 073 200 80 20.
Heb je nog andere vragen? Klik dan op onderstaande knop om weer terug te gaan naar onze klantenservice pagina.