Maattabel

Hoe meet ik een helmmaat?
Gebruik een meetlint om de grootst mogelijke omtrek van je hoofd te meten. Dit punt ligt bij de meeste mensen op ongeveer 2,5 cm boven de wenkbrauwen, langs de aanhechting van je oor en over de knobbel op het achterhoofd. Op de productpagina van elke helm is te zien welke helm het best past bij jouw hoofdomtrek.

Zijn er verschillende pasvormen?
Jazeker, pasvormen worden in grofweg 3 categorieën gecategoriseerd: rond, ovaal en rond-ovaal. Bij een ronde pasvorm zijn de lengte en de breedte van het hoofd nagenoeg gelijk. Bij een ovale pasvorm is de lengte van het hoofd significant langer dan de breedte. Bij een rond-ovale pasvorm is de lengte van het hoofd iets groter dan de breedte.

Zijn helmmaten voor alle merken gelijk?
Over het algemeen wel. Heb je bijvoorbeeld een AGV helm met maat L dan heb je hoogstwaarschijnlijk ook voor andere merken een maat L nodig, maar dit kan helaas niet met 100% zekerheid gegarandeerd worden.

Hoe weet ik precies welke maat motorhandschoen, jas, schoen of broek ik nodig heb?
Online kleding kopen kan lastig zijn, daarom hebben wij voor onze kleding een maattabel voor ieder kledingstuk op de productpagina staan. Daar kan je zien welke maat het best voor jou is.

Kom je er toch niet uit?


Geen probleem, onze klantenservice afdeling helpt je graag verder! Je kunt ons een mail sturen naar klantenservice@chromeburner.com of ons bellen op 073 200 80 20.
Heb je nog andere vragen? Klik dan op onderstaande knop om weer terug te gaan naar onze klantenservice pagina.