7 producten

per pagina
Spidi HV Vest Light
47 41 49 90
Dainese Explorer Fluo Geel High Vis Vest
38 97 59 95
REV'IT! Hi Vision Vest Athos 2
46 39 57 99
REV'IT! Vest Athos Air 2 Neon Geel
46 39 57 99
Alpinestars Flare Hi-Visibility Fluo Yellow Vest
71 96 79 95
Macna Neon Geel Vision Vest
23 38 32 50

7 producten

per pagina

Motor reflectievesten

Veiligheid is van het grootste belang op elke motorfiets. motor reflectievesten bieden een extra laag van veiligheid op de motorfiets tijdens het rijden in het donker of door de regen. Niet door je lichaam te beschermen als je valt of een schuiver maakt, maar door je zichtbaarheid op de weg te vergroten zodat je niet wordt aangereden. Sommige landen hebben wetten die bepalen dat het dragen van een reflectievest 's nachts verplicht is! Maar ook als dat in jouw land niet het geval is, kan het geen kwaad er een te dragen om jouw zichtbaarheid 's nachts of in de regen te verbeteren.

Motor reflectievesten bij ChromeBurner

Bij ChromeBurner bieden wij een goede selectie van reflectievesten om jouw zichtbaarheid te verbeteren. Allemaal gemaakt in de zeer opvallende kleur neon geel met veel reflecterende stukken. Ze zijn allemaal een beetje anders. Sommige bieden een zeer strakke pasvorm, terwijl anderen zijn meer ruime en sommige bieden zelfs extra zakken, die altijd van pas komt. Deze motor reflectievesten bieden geen extra bescherming aan jouw lichaam anders dan dat ze meer zichtbaar zijn. Onze motor bescherming & accessoires bieden deze extra bescherming wel. Deze reflectievesten passen ook perfect over onze andere motorkleding zoals onze motorjassen of motorpakken.

Waarom koop je motor reflectievesten bij ChromeBurner?

Als je niet graag teveel betaalt of niet te lang wilt wachten op jouw nieuwe motorkleding om aan te komen dan is ChromeBurner de plaats om jouw nieuwe motor reflectievest te bestellen. Wij bieden wereldwijd snelle verzending. Door onze grote voorraad kunnen de meeste artikelen direct na jouw bestelling verzonden worden. En dat is zeker niet alles. Wij bieden ook een laagste prijs garantie.

Hulp nodig om iets te vinden dat bij jouw motor reflectievest past?

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van jouw motor reflectievest of iets dat erbij past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben een team vol enthousiaste motor geeks die klaar staan om jou te helpen!