NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
NL
lock-line icon
Secure Checkout
Uitverkocht

MotoGirl Ribbed Knees Full

€ 19995 € 17996
3 kleuren
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
Uitverkocht

MotoGirl Irene Dungry Zwart

€ 16999 € 15299
2 kleuren
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren
Uitverkocht

Motogirl Irene Dungry Blauw

€ 16999 € 15299
2 kleuren
Uitverkocht

MotoGirl Sherrie Zwart Lang

€ 19995 € 17996
2 kleuren

Toont 12 van 12

MotoGirl motorkleding voor dames

MotoGirl is een Brits motormerk, dat werd opgericht door twee vrouwen die nog steeds helemaal weg zijn van motoren. Ze waren het beu om te zoeken naar goede, passende, modieuze motorkleding. Motorrijden is voor hen een levensstijl en daar hoort ook kleding bij. Vanuit die gedachte is MotoGirl zich gaan richten op veilige motorkleding die goed past en er goed uitziet.

Waarom zou je moeten kiezen voor MotoGirl dameskleding?

MotoGirl was een van de grondleggers van motorleggings die zonder overbroek gedragen kunnen worden. 5 jaar geleden had iedereen losse en enkelvoudige motorjeans. Tegenwoordig zijn de stretchy en elegante pasvorm onmisbaar in de garderobe van vrouwelijke motorrijders. Bij MotoGirl komt de veiligheid van haar klanten op de eerste plaats, kort gevolgd door het ontwerp en de pasvorm van hun kledingstukken. De motorkleding is beoordeeld met een klasse (AAA, AA, A, B of C), dit betekent dat zowel de naad- als de scheursterkte als de slijtvastheid impact voldoet aan de eisen.

Wat voor soort motorkleding voor dames biedt MotoGirl aan?

Zoals het in de naam van dit merk staat, maakt MotoGirl motorkleding speciaal voor vrouwen. Op de online winkel van ChromeBurner kun je diverse motorkleding vinden zoals de MotoGirl Leggings en de MotoGirl broeken. Op zoek naar iets anders? In dit overzicht vind je alle motorkleding voor dames, dus ook MotoGirl leggings! Heb je moeite met het vinden van de juiste dames motorkleding? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. Ons team van motorliefhebbers helpt je graag met je beslissing.

Hoe bestel je je nieuwe MotoGirl motorkleding voor dames?

MotoGirl motorkleding is gemakkelijk te bestellen via de online winkel van ChromeBurner. Door onze grote voorraad kunnen wij al jouw MotoGirl motorkleding zeer snel leveren. Bovendien garanderen wij de laagste prijzen. Weet je niet zeker welk product het beste bij jou past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren