20 producten

per pagina

20 producten

per pagina

Pando Moto motorkleding

Pando Moto is geboren uit de geest van gepassioneerde motorrijders die geen evenwicht konden vinden tussen er goed uitzien en zich veilig voelen op de weg. Sinds 2011 is Pando Moto uitgegroeid tot een premium motorkledingmerk, dat Europees design en engineering combineert met slimme, veilige technologie.

Waarom zou je voor Pando Moto motorkleding kiezen?

Pando Moto volgt het creatieproces van hun eigen uitrusting van boven tot onder, om het kwaliteitsniveau te waarborgen dat ze garanderen te leveren. Pando Moto zorgt ervoor dat hun hoogwaardige beschermende kleding het zware werk doet, zodat jij je kunt concentreren op de dingen die belangrijk zijn, namelijk motorrijden. Dit komt omdat ze gepassioneerd zijn over de motorbranche en luisteren naar de motorrijders en de Pando Aces. Pando Ace is een wereldwijde community van motorrijders en fanaten die gepassioneerd zijn over de nieuwste technologieën in het motorrijden en die gewoon graag hun verhalen, tips en trucs delen met elkaar.

Wat voor motorkleding biedt Pando Moto aan?

Pando Moto motorjeans voor zowel dames als heren zijn de belangrijkste focus van dit merk. Ben je op zoek naar andere kledingstukken van Pando Moto zoals de Pando Moto Shell? Bekijk dan gerust dit overzicht van de online winkel van ChromeBurner. Heb je moeite met het vinden van de juiste motorjeans of maat? Aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Ons team van motorliefhebbers helpt je graag met je keuze!

Hoe bestel je je nieuwe Pando Moto motorkleding?

Pando Moto motorkleding is gemakkelijk te bestellen via de online winkel van ChromeBurner. Door onze grote voorraad, kunnen wij al jouw Pando Moto motorkleding zeer snel leveren. Bovendien garanderen wij de laagste prijzen. Weet je niet zeker welk product het beste bij jouw past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst.