Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Rev'it! motorkleding

Producten 1 tot 20 van totaal 202

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 202

per pagina

REV’IT is een motorkleding merk van Nederlandse bodem. Dit relatief jonge merk is in de loop der jaren hard gegroeid. Of je nu een fervente avonturier, stedelijke woonwerker of circuitliefhebber bent, in de collectie van REV’IT vind je altijd motorkleding die perfect past. Alle kleding die REV’IT op de markt zet, wordt gekenmerkt door de drie verankerde kernwaarden: design, performance en innovatie.

Ontdek de innovatieve designmethode van REV’IT motorkleding

Achter de muren van het REV’IT hoofdkwartier in Oss werkt een ambitieus team om de beste motorkleding en accessoires te ontwerpen. Voorheen werd voornamelijk motorkleding gemaakt waarbij de zomen zich in de meest kwetsbare en risicovolle zones bevonden. REV’IT besloot de zomen in motorkleding te verplaatsen, zodat deze niet meer in de risicozones liggen. Om de pasvorm en prestaties van beschermende motorkleding te verbeteren, heeft REV’IT de speciale designmethode Engineered skin® ontwikkeld. Het resultaat is een voorgevormd en ergonomisch product dat bestand is tegen extreme druk en de perfecte balans tussen comfort en bescherming biedt. REV’IT heeft motorbroeken, motorjassen, onderkleding, hoodies, shirts en regenkleding in de collectie.

Bekijk de opvallende ontwerpen in de winkel

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je graag eerst de bijzondere ontwerpen van REV’IT motorkleding in het echt bekijkt, voordat je over gaat tot aankoop. Daarom ben je van harte welkom in onze winkel in Nieuwkuijk. Vind je het makkelijker om online motorkleding of een motorhelm te bestellen? Dit kan eenvoudig via de website. Wanneer je een bestelling van minimaal dan €50,- plaatst, zijn de verzendkosten gratis. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden, zodat je snel op pad kunt. Heb je nog vragen? Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via 073 200 80 20 of [email protected].