7 producten

per pagina
Rusty Stitches Cooper Jas Zwart
Rusty Stitches Cooper Jas Zwart
€25196 €27995
Rusty Stitches Joyce Jas Zwart
Rusty Stitches Joyce Jas Zwart
€26096 €28995
Rusty Stitches Joyce Jas Zwart Grijs
€26096 €28995
Rusty Stitches Joyce Jas Zwart Roze
Rusty Stitches Joyce Jas Zwart Roze
€26096 €28995
Rusty Stitches Jari Hooded Jas Zwart Zwart Wit
€26996 €29995
Rusty Stitches Micky Jas Groen
Rusty Stitches Micky Jas Groen
€16196 €17995
Rusty Stitches Jari Jas Zwart
Rusty Stitches Jari Jas Zwart
€26096 €28995

7 producten

per pagina

Rusty Stitches motorkleding merk

Motorkleding van Rusty Stitches kan een letterlijke levensredder zijn. Veiligheid komt altijd op de eerste plaats, dus het is erg belangrijk om goede kwaliteit motorkleding te dragen tijdens het rijden, om je te beschermen wanneer je valt of een schuiver maakt. Rusty Stitches zet de veiligheidsnormen van vandaag op de eerste plaats, maar hun unieke waarde is om coole en betaalbare motormode te leveren. Ze zijn gespecialiseerd in er geweldig uit te zien en ook nog eens comfortabel te zijn. Met urban motorkleding of sportief ogende motorkleding is er voor iedereen een stijl motorkleding in de collectie van Rusty Stitches.

Rusty Stitches motorkleding

In 2016 had de crew van Jopa een ontmoeting met de Schotse ontwerper Joshua Nap. Het resultaat van deze samenwerking vind je terug in onze Rusty Stitches collectie. Het belangrijkste doel voor Rusty Stitches is het creëren van betaalbare motorfiets mode met de hedendaagse veiligheidsnormen hoog in het vaandel. Rusty Stitches biedt een unieke stijl die past bij jouw unieke persoonlijkheid. Geweldige producten voor de beste momenten op je motor! Bij ChromeBurner bieden we een groot assortiment van Rusty Stitches motorkleding. Voornamelijk jassen. Dit merk biedt ook tal van opties voor zowel mannen als vrouwen, wat geweldig is omdat vrouwen kleding helaas ondervertegenwoordigd is in de motorkleding branche.

Waarom zou je Rusty Stitches kleding kopen bij ChromeBurner?

Als je Rusty Stitches kleding wilt kopen, is ChromeBurner de plek om te bestellen. Wij bieden een heleboel voordelen zoals de laagste prijzen en snelle wereldwijde verzending. Onze laagste prijs garantie betekent dat je nooit teveel zal betalen voor je nieuwe Rusty Stitches motorkleding. Rusty Stitches motorkleding is een uitstekende keuze, maar weet je nog niet voor welke kleding van Rusty Stitches je wilt gaan? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team van motor geeks helpen je graag verder bij de keuze van jouw nieuwe Rusty Stitches kleding.