Zorg voor jezelf, wij zorgen voor je bestelling. Klik hier voor meer informatie over onze verzendingen.

  • Gratis verzending en retourneren

    *Bestellingen vanaf €50, binnen Nederland

  • Vóór 17:00 besteld

    Volgende werkdag geleverd binnen Nederland

  • Laagste prijsgarantie

    En persoonlijke service

Spidi motorkleding

Producten 1 tot 20 van totaal 109

per pagina

Producten 1 tot 20 van totaal 109

per pagina

Spidi motorkleding

Bij Spidi ligt de nadruk al jaren op het produceren van betrouwbare motorkleding die het beste van bescherming, comfort, stijl en uitvoerbaarheid combineren. Het doel om motorrijden veiliger te maken is de rode draad door alle proces- en productontwikkelingen. Van motorjassen en motorbroeken tot volledige motorpakken en accessoires; inmiddels heeft Spidi het allemaal ontwikkeld van uitmuntende kwaliteit.

Veiligheid en passie maken de unieke Spidi motorkleding

Het Italiaanse motorkledingmerk Spidi is in de jaren ’70 gestart met de ontwikkeling van motorhandschoenen. Inmiddels is het merk uitgebreid tot een volwaardig merk voor de sport- en tourrijder. Bij Spidi werken motorrijders, technici, designers en professionele racers al meer dan 40 jaar aan de meest hoogwaardige producten voor motorrijders. Zij hebben allemaal dezelfde gedeelde passie voor design, techniek én snelheid. Dankzij de gebundelde kennis van deze deskundigen en eindgebruikers, biedt Spidi motorkleding het beste op het gebied van comfort, veiligheid en kwaliteit.

Een grote collectie met motorkleding

Bij ChromeBurner hebben we meerdere soorten motorkleding van Spidi in het assortiment. Naast motorjassen en motorbroeken, vind je bij ons namelijk ook volledige motorpakken en andere accessoires. De verschillende soorten motorkleding zijn bovendien verkrijgbaar in uiteenlopende collecties zoals adventure/touring, race/sport en chopper/retro. Een groot deel van de collectie is geschikt om het hele jaar door te dragen. Het H2Out membraan zorgt ervoor dat de materialen volledig waterdicht zijn en je dus niet geteisterd wordt door de regen tijdens je rit. De hersluitbare geventileerde panelen op de motorjassen zijn tevens geschikt om de jas winddicht te maken. Afhankelijk van de weersomstandigheden kun je er bovendien voor kiezen om de thermovoering te verwijderen of om als stand-alone te dragen. De comfortabele jeans en andere motorbroeken hebben extra beschermingspanelen op de knieën tegen val- en glijschade.

Pas jouw maat in de winkel of bestel in de webshop

Als je de motorkleding van Spidi eerst wilt passen, kun je langskomen bij onze winkel in Nieuwkuijk. Hier hebben we de verschillende maten op voorraad zodat je kunt kijken welke maat bij jou past. Als je weet welke motorkleding van Spidi je wilt aanschaffen, bestel het dan via onze webshop. Plaats een bestelling van €50,- of meer en wij rekenen geen verzendkosten. Wil je morgen je motorkleding al ontvangen? Bestel dan jouw artikelen voor 17:00 uur zodat we het dezelfde dag nog kunnen verzenden. Bij vragen neem je contact met ons op via 073 200 80 20 of [email protected].