Kriega DUO-36

Niet op voorraad
  • Merk: Kriega
  • Luggage Volume: 18 L
  • Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL
  • Voor 17.00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie
omschrijving

They are 100% WATERPROOF and constructed from super-tough abrasion resistant Hypalon™ + 1000D Cordura®. A roll-top closure guarantees total weather protection and the white liner makes it easy to find your kit and is removable for cleaning. Aircraft grade anodized alloy strap connectors and heavy-duty cam buckles hold the bags firmly in position. Mounting straps are included for single or double bag set-up, plus an adjustable shoulder strap for use off the bike. Each Side has 18 L of storrage capacity.

extra informatie
Merk Kriega
Type bagage Zijtassen
Riding Style Chopper/Retro
Luggage Volume 18 L
faq

Wat is het voordeel van een tanktas met een tanklocksysteem?

Een tanklocksysteem zorgt er voor dat je met een simpele handeling de tanktas snel vast en los kunt klikken. Ideaal voor als je moet tanken en de tas in de weg zit!

Past deze bagageoplossing op mijn motor?

De meeste bagageoplossingen die wij verkopen zijn universeel. Dat wil niet zeggen dat ze op élke motor passen! Kijk goed of de bevestiging voor jouw motor goed werkt, of de vorm van de tas/koffer goed aansluit bij de vorm van je motor en houd rekening met bijvoorbeeld je uitlaat of andere uitstekende delen waar de tas/koffer misschien tegenaan zou kunnen komen.

Wat is het voordeel van tassen ten opzichte van koffers?

Tassen zijn lichter van gewicht en kunnen vaak zonder rek op de motor bevestigd worden. Tassen zijn ook zacht en genieten derhalve de voorkeur voor bij offroad gebruik, om de kans op letsel aan je benen (als je onder de motor komt te liggen) te verminderen.

Wat is het nadeel van tassen ten opzichte van koffers?

Tassen zitten vaak met bandjes aan de motor bevestigd, waardoor het minder makkelijk is om ze snel los te halen en te bevestigen wat een beetje gedoe kan zijn als je bij je hotel aankomt. Daarnaast kunnen tassen soms wat flapperen in de wind als je met de bevestigingsbanden niet perfect uitkomt op jouw motor.

reviews
Sluiten
U plaatst een review over: Kriega DUO-36
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.