8 producten

per pagina
ROKKER Urban Rebel Lady Black
€23940 €399
ROKKER Urban Rebel Lady Brown
€23940 €399
ROKKER Frisco Brogue Lady Black Motorcycle Boots Sale
€18990 €399
ROKKER Freeway Lady Zwart Sale
€24950 €499
ROKKER Urban Rebel Brown Shoes
€23940 €399
ROKKER Urban Rebel Black Shoes
€23940 €399
ROKKER Frisco Brogue Boot Ltd. Brown Beige Sale
€19990 €429
ROKKER Urban Rebel Cognac Shoes
€26940 €449

8 producten

per pagina

ROKKER motorlaarzen

ROKKER is een Zwitserse fabrikant van high-end, premium klassieke motorkleding. Ze gebruiken alleen de beste materialen en de beste vakmensen om hun unieke producten te maken. ROKKER gelooft dat passie om motor te rijden onlosmakelijk verbonden is met stijl en dat geloof creëert uniciteit die de tand des tijds zal doorstaan. ROKKER begrijpt dat het gevoel van vrijheid betekent dat je veilig en comfortabel op je motor zit en er ook tussen de ritten door goed uitziet. Hun doel is om je vrij te voelen in elke situatie van je leven. Al hun producten, inclusief de motorlaarzen van ROKKER, zijn gemaakt met dit doel voor ogen. De 100% retro ROKKER Urban Racer laars is het echte werk!

ROKKER motorschoenen bij ChromeBurner

Bij ChromeBurner hebben we een mooi assortiment aan ROKKER motorlaarzen. Onze selectie van meestal Retro stijl laarzen is geweldig voor alledaagse urban / street rijden. Deze laarzen zullen je de hele dag comfortabel houden. Gebruik gewoon de product filters op onze website om het perfecte paar voor jou te vinden.

De voordelen van het bestellen van ROKKER rijlaarzen bij ChromeBurner

Als je eenmaal het perfecte paar ROKKER motorlaarzen hebt gevonden, wil je er niet te veel voor betalen of weken wachten tot ze arriveren. Dat is waarom je ze zou moeten bestellen bij ChromeBurner. Wij bieden snelle wereldwijde verzending vanwege onze grote voorraad. Daarnaast bieden we ook een laagste prijs garantie!

Weet je nog steeds niet zeker welke ROKKER laarzen je moet kopen?

ROKKER laarzen zijn een goede keuze. Ze zijn allemaal van goede kwaliteit en zien er goed uit! Maar als je nog vragen hebt over ROKKER schoenen of een van onze andere motor schoenen, voel je vrij om contact met ons op te nemen. Ons klantenserviceteam van motor geeks staat graag voor je klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Bel ons op 073 200 80 20 of stuur ons een bericht op klantenservice@chromeburner.com