• Gratis verzending

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 17:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

MACNA TRACK R BLAUW ZWART FLUO GEEL MOTORHANDSCHOEN

That’s what we call riding gear!

Normale prijs: € 179,95

€ 156,95

* Vereiste velden

Normale prijs: € 179,95

€ 156,95

MACNA TRACK R BLAUW ZWART FLUO GEEL MOTORHANDSCHOEN - De Macna Track R motorhandschoen is een echte race handschoen. Macna zet volledig in op veiligheid en comfort door het gebruiken van verschillende soorten leer. Het leer wordt op flexibiliteit, slijtvastigheid en comfort beoordeeld en vervolgens ingedeeld bij een plek op de handschoen waar de kenmerken van het leer goed tot hun recht komen. De Track R bestaat uit 3 verschillende soorten leer, namelijk, Kangoeroe-, geiten-, en runder-leer. Naast de verschillende soorten leer is er aan de binnenkant ook een laag kevlar aangebracht. Dit maakt de Track R ontzettend sterk, slijtvast en bestendig tegen schuren en scheuren.
Omschrijving

Details

MACNA TRACK R BLAUW ZWART FLUO GEEL MOTORHANDSCHOEN

De Macna Track R motorhandschoen is een echte race handschoen. Macna zet volledig in op veiligheid en comfort door het gebruiken van verschillende soorten leer. Het leer wordt op flexibiliteit, slijtvastigheid en comfort beoordeeld en vervolgens ingedeeld bij een plek op de handschoen waar de kenmerken van het leer goed tot hun recht komen. De Track R bestaat uit 3 verschillende soorten leer, namelijk, Kangoeroe-, geiten-, en runder-leer. Naast de verschillende soorten leer is er aan de binnenkant ook een laag kevlar aangebracht. Dit maakt de Track R ontzettend sterk, slijtvast en bestendig tegen schuren en scheuren. 

De vingers en handpalmen zijn daarnaast ook versterkt met Superfabric. Superfabric zorgt ervoor dat de handschoenen bij bijvoorbeeld een glijpartij, zo min mogelijk slijten.  De knokkels, polsen, handpalmen en vingers zijn voorzien van R.I.S.C. protectoren. Dit maakt de Track R de beste keuze voor de echte sportieve motorrijders!

Special features

 • slijtvast
 • De pink en ringvinger zijn gefixeerd
 • Speciaal ontworpen gesp zorgt voor meer comfort bij de polsen
 • Comfortabele Bemberg voering
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Macna
Kleur Blauw
Subkleuren Geel, Zwart
Waterdicht Nee
Geslacht Heren
Reviews