• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 15:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom langs in Waalwijk!

MACNA VOSGES NIGHT EYE ZWART NEON GEEL MOTORJAS

That’s what we call riding gear!

Normale prijs: € 339,95

€ 305,95

* Vereiste velden

Normale prijs: € 339,95

€ 305,95

MACNA VOSGES NIGHT EYE ZWART NEON GEEL MOTORJAS - De Vosges motorjas is een all-weather, waterdichte krachtpatser vol met de innovatieve technologieën van Macna. De Vosges Motorjas bestaat uit een drielaags systeem, de buiten laag, het Raintex-membraan en de thermo-voering. Het Raintex-membraan en de thermo-liner zijn afneembaar om zo de jas geschikt te maken voor de afwisselende weersomstandigheden die we maar al te goed kennen in de Lage Landen. Daarnaast is de jas ook uitgerust met verschillende handige ventilatieopeningen in de buiten laag en in de jas zelf om zo tijdens het rijden een perfecte luchtstroom te verzekeren.
Omschrijving

Details

MACNA VOSGES NIGHT EYE ZWART NEON GEEL MOTORJAS

De Vosges motorjas van Macna is een fantastisch innoverend adventure allround jack. De Vosges is vergelijkbaar met de Macna Equator, de Equator is alleen meer gericht op de traditionele tour motorrijder. 

De Vosges motorjas is een all-weather, waterdichte krachtpatser vol met de innovatieve technologieën van Macna. De Vosges Motorjas bestaat uit een drielaags systeem, de buiten laag, het Raintex-membraan en de thermo-voering. Het Raintex-membraan en de thermo-liner zijn afneembaar om zo de jas geschikt te maken voor de afwisselende weersomstandigheden die we maar al te goed kennen in de Lage Landen. Daarnaast is de jas ook uitgerust met verschillende handige ventilatieopeningen in de buiten laag en in de jas zelf om zo tijdens het rijden een perfecte luchtstroom te verzekeren. 

Een nieuw revolutionair element dat Macna heeft geïmplementeerd in hun nieuwe motorjassen is de Night-Eye technologie. Door Night-Eye heeft Macna het niveau van veiligheid voor ’s nachts rijden naar een nieuw (veiliger) niveau getild. Night-Eye is speciaal ontworpen om de zichtbaarheid van motorrijders te vergroten tijdens het rijden met andere weggebruikers. De Night-Eye behandeling zorgt er namelijk voor dat als er met licht geschenen wordt dat de stof een sterk reflecterende werking heeft (Zie foto’s!). Dat maakt de Vosges Night-Eye tot een van de beste motorjassen als je veiligheid belangrijker vindt dan al het andere!

Special Features

 • Protectie: Safetech CE bescherming op de schouder en ellenboog, CE rug beschermer voorbereid.
 • Materiaal: Durylon, Night Eye, Poly 500
 • Ventilatie: ventilatiepanelen in de jas en buiten laag.
 • Lagen: Drie-laags-systeem (Buiten laag, Raintex-membraan, Thermo-liner)
 • Extras: LED Light voorbereid, Reflectie elementen, Vision- en Hot-vest voorbereid

Safetech CE protection at shoulder and elbow, CE back protector prepared

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Macna
Kleur Zwart
Subkleuren Geel, Grijs
Geslacht Heren
Waterdicht Ja
Zomer / Winter Winter
Uitneembare binnenvoering Ja
Reviews