Midland BT Next Pro Single

Niet op voorraad
  • Bereik: 1.6km
  • Waterdichtheid : Geen
  • Verbindingsopties: Bluetooth 4.2
  • Groepsconferentie: 6 rijders Bluetooth
  • Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL
  • Voor 17.00 besteld, volgende werkdag geleverd
  • De beste prijzen | Met onze laagste prijsgarantie

omschrijving

De Midland BT Next Pro Single is het topmodel van Midland. Met de Bluetooth 4.2 Dual Core verbinding kun je tot 8 mensen met elkaar verbinden in rider-passenger modus (dus 4 motoren met 2 personen erop). In de reguliere modus kun je met 6 mensen tegelijk communiceren. Dit gebeurt uiteraard allemaal in full duplex, met digitale geluidskwaliteit voor een goede geluidservaring. DSP ruisonderdrukking zorgt voor een goede verstaanbaarheid en de AGC functie past automatisch het volume aan aan het omgevingsgeluid. Midland systemen kunnen ook verbinding maken met communicatiesystemen van andere merken.

Daarnaast is er een Music Sharing functie, een ingebouwde FM radio met RDS en 6 presets, spraakbesturing en je kunt met twee telefoons tegelijk verbinding maken.

extra informatie

Merk Midland
Is on Sale Nee
Model BT Next Pro
Riding Style Adventure/Touring
Verbindingsopties Bluetooth 4.2
Waterdichtheid Geen
Geschikt voor Universeel
Groepsconferentie 6 rijders Bluetooth
Bereik 1.6km
Voice commands Ja
Extra informatie Audio delen, FM Radio, Geluidscontrole, Te combineren met andere merken

maattabel

faq

Kan deze communicatieset ook communiceren met die van een ander merk?

De meeste moderne communicatiesystemen hebben een universeel Bluetooth protocol waardoor ze ook met andere merken kunnen koppelen. Houd er wel rekening mee dat dit vaak beperkt is tot één unit van een ander merk!

Past dit communicatiesysteem in mijn helm?

Wij verkopen zowel universele als merk-specifieke communicatiesystemen. Controleer in het tabblad "Additionele informatie" voor welke helmen dit systeem geschikt is!

Wat zit er allemaal in de doos?

Bij elk communicatiesysteem zitten alle benodigde componenten voor het installeren in de doos. Denk dan aan klemmetjes, plakstrips, klittenbandjes en andere zaken. Bij een Duo-set zit alles dubbel in de doos.

Wat is de meerwaarde van een duur systeem ten opzichte van een goedkopere?

Een communicatieset biedt in essentie de mogelijkheid om te communiceren met een ander apparaat, dan wel je navigatie, je mobiel of een andere rijder. De prijs van deze communicatiesets zit onder andere in het design, de bouwkwaliteit maar dus vooral ook in de verbindingsmogelijkheden. Wanneer je alleen muziek wilt luisteren hoef je dus zeker niet het topmodel te nemen waar je tot 15 personen kan communiceren.

reviews

Sluiten
U plaatst een review over: Midland BT Next Pro Single
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.