• Gratis verzending en retourneren

  *Bestellingen vanaf EUR 50

 • Vóór 15:00 besteld

  Dezelfde werkdag verzonden

 • 100 dagen retour

  Niet tevreden, geld terug!

 • Winkel

  Kom passen in Waalwijk

NEXX X.WST2 UNIT-X ZWART BLAUW MAT

The ultimate touring helmet. Go wild!

KLIK OP PLAATJE OM TE DRAAIEN

Normale prijs: € 359,99

€ 323,90

* Vereiste velden

Normale prijs: € 359,99

€ 323,90

De Nexx X.WST2 is gerelateerd op de X.WED2, maar dan gericht op toerrijders. De X-matrix multicomposiet buitenschaal is licht van gewicht en volgestopt met features. Dankzij X-lock is het vizier gemakkelijk afneembaar. Er is een geïntegreerd zonnevizier aanwezig en de ventilatie is uitmuntend. Ook voorbereid voor het Nexx X-COM Bluetooth communicatiesysteem.
Omschrijving

Details

NEXX X.WST2 UNIT-X ZWART BLAUW MAT

De Nexx X.WST2 is het broertje van de X.WED2, maar meer gericht op toerrijders. Ze delen dezelfde schaal en veel features zijn ook gelijk. De buitenschaal is gemaakt van X-Matrix multicomposiet. Dit is een mix van glasvezel, organische 3D vezels versterkt met aramide en carbonfiber. Het resultaat is een helm die ondanks al zijn features toch een bescheiden gewicht op de schaal zet. De 3 verschillende schaalmaten ((XXS-S / M-L / XL-XXXL) helpen hier uiteraard ook aan mee. Het vizier is zeer eenvoudig te demonteren dankzij het X-lock quick release systeem.

Het interieur van de X.WST2 is een prettige omgeving. Je vindt er een intern zonnevizier, emergency quick release wangkussens en zeer goede ventilatie dankzij het Air Dynamic Ventilation System. De 3 inlaatpoorten op het voorhoofd zitten strategisch geplaatst en samen met de grote ventilatiekanalen in de binnenschaal zorgt dit voor een hoop frisse lucht. De warme lucht in de helm kan via de 2 uitlaatpoorten aan de achterkant weer naar buiten. Het interieur is verder volledig uitneembaar en wasbaar.

De helm wordt geleverd met Pinlock vizier en een aantal interieurdelen om de pasvorm aan te passen. m het af te maken is de X.WST2 ook voorbereid om het Nexx X-COM Bluetooth communicatiesysteem naadloos te integreren.

Eigenschappen

 • Buitenschaal:X-Matrix multicomposiet
 • Vizier:Afneembaar vizier met Pinlock
 • Sluiting:Dubbel-D sluiting
 • Interieur:Uitneembaar en wasbaar
 • Extra Informatie:Voorbereid voor X-COM communicatie
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk NEXX
Helm Serie X.WST2
Kleur Zwart
Subkleuren Blauw
Afwerking Mat
Dubbel-D Sluiting Ja
Zonnevizier Ja
Homologatie ECE 22.05
Buitenschaal Fiberglass
Reviews